Η McLaren καλεί τη Ferrari να δημοσιεύσει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με τη FIA

Ο CEO της McLaren, Zak Brown κάλεσε δημόσια τη Ferrari -και συγκεκριμένα τον Mattia Binotto- να δημοσιεύσει τις λεπτομέρειες της μυστικής συμφωνίας που σύνηψε με τη FIA.

Η συμφωνία της Ferrari με τη FIA σχετικά με τις τυχόν παρανομίες που εντοπίστηκαν στο κινητήριο σύνολο των Ιταλών το 2019 αποτελεί ακόμα ένα ακανθώδες ζήτημα στον κόσμο της Formula 1.

Αν και η Ομοσπονδία δηλώνει διατεθειμένη να δημοσιοποιήσει τα όσα συμφωνήθηκαν με τη Scuderia, η ομάδα αρνείται να δώσει τη συγκατάθεσή της σε κάτι τέτοιο.

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Mattia Binotto, επικεφαλής της Ferrari, στον Guardian που έκανε λόγο για «ζήτημα ηθικής αξίας» να προστατεύσει τους εργαζομένους του σε περίπτωση μείωσης του budget cap, ο διευθύνων σύμβουλος της McLaren Zak Brown πέρασε στην αντεπίθεση:

«Είμαι υπέρ του να έχουμε ηθικές αξίες. Και, μιας και μιλάμε για ηθική, πιστεύω πως θα ήταν φοβερό αν ο Mattia μοιραζόταν μαζί μας, όπως έχει προσφερθεί και η FIA, όλες τις λεπτομέρειες της μυστικής συμφωνίας που σύνηψαν για την υποτιθέμενη παραβίαση κανονισμών σχετικά με τον κινητήρα τους.

«Θα ήταν φοβερή κίνηση και θα άξιζε ο χρόνος για να γίνει αυτό.»

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles