Η Renault εξηγεί γιατί δεν είχε μονοθέσιο στην παρουσίαση της ομάδας

Ο επικεφαλής της Renault F1, Cyril Abiteboul εξήγησε γιατί η ομάδα του επέλεξε να μην παρουσιάσει ένα φυσικό μονοθέσιο, παρά να δημοσιεύσει renders της RS20.

Η Renault προχώρησε σήμερα σε μία παρουσίαση της ομάδας και των οδηγών της για το 2020 στο L’Atelier Renault, στο Παρίσι, με μία διαφορά: δεν είχε πουθενά μονοθέσιο.

Αντ’ αυτού, δημοσίευσε ορισμένες render φωτογραφίες, με την RS20 να εμφανίζεται ντυμένη στο μαύρο ματ livery που θα έχει και στις χειμερινές δοκιμές.

Ο Cyril Abiteboul έσπευσε να εξηγήσει το σκεπτικό πίσω από αυτήν την απόφαση:

«Μετά την περυσινή σεζόν, διάβαζα αυτά που γράφατε, και διάβαζα τι είχαν να πουν ορισμένοι για τις φωτογραφίες που ανεβάζουμε, και εκνευρίστηκα με τον σχολιασμό σε αυτές τις φωτογραφίες λες και ήταν το πραγματικό μονοθέσιο.

«Αλλά στην πραγματικότητα, κανείς δεν είναι σε θέση να παρουσιάσει ένα πραγματικό μονοθέσιο. Αν η ομάδα σου είναι εντός χρονοδιαγράμματος, δεν έχεις μονοθέσιο να δείξεις εδώ. Το μονοθέσιο είναι έτοιμο και έχει ήδη σταλεί στη Βαρκελώνη. 

«Οπότε, η εναλλακτική μας ήταν να έχουμε ένα ψεύτικο μονοθέσιο, ένα show car που θα μοιάζει κάπως με το πραγματικό. Αλλά αυτό είναι χάσιμο χρημάτων και το αποτέλεσμα θα ήταν κατώτερο των περιστάσεων.»

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article

Πρώτες teaser φωτογραφίες της Renault R.S.20 [pics]

Next Article

Total News Podcast #26: Αναβολή για το GP Κίνας & οι συζητήσεις Ferrari-Vettel

Related Posts