Η Sauber Stake αποκάλυψε το μονοθέσιό της για το 2024, με νέα χρώματα

Η Sauber Stake αποκάλυψε το μονοθέσιο που θα χρησιμοποιήσει το 2024 στο πρωτάθλημα της Formula 1, με την C44 να βάφεται σε νέα χρώματα, με αφορμή και τον νέο ονομαστικό χορηγό της ομάδας.

Απομακρυνόμενη από το μαύρο και το βαθύ κόκκινο, το φετινό μονοθέσιο της Sauber είναι βυθισμένο στο μαύρο και το έντονο πράσινο. Αυτό έγινε λόγω και του νέου ονομαστικού χορηγού της ομάδας, την Stake. H συνεργασία μάλιστα φαίνεται να είναι στενότατη, καθώς η ομάδα αναφέρεται πλέον επίσημα ως “Stake F1 Team”, χωρίς το όνομα Sauber.

Ως συνήθως, το οδηγικό δίδυμο των Zhou Guanyu και Valtteri Bottas έδωσαν το παρών, όπως και μέλη της σχεδιαστικής ομάδας. Υπήρξε μάλιστα μια μικρή ανάλυση από τον James Key, τον technical director της ομάδας, σχετικά με την μπροστινή ανάρτηση του μονοθεσίου, καθώς και με αλλαγές στο μπροστινό μέρος του undertray.

Η παρουσίαση μεταδόθηκε επίσημα μέσω της ιστοσελίδας Kick, η οποία είναι μπλοκαρισμένη στην Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με την εγχώρια νομοθεσία, υποστηρίζει «μη αδειοδοτημένες υπηρεσίες τυχερών παιγνίων.» Αντ’ αυτού, μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση από το κανάλι YouTube του Sky F1.

Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες του μονοθεσίου από το media site της Sauber:

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article
Williams FW46

Παρουσιάστηκε η Williams FW46 (pics & vid)

Next Article

Δοκιμές Sepang - 1η Μέρα: Πρωτιά Martin, εντυπωσίασε ο Acosta

Related Posts