Ηamilton: Η πίστα του Mugello δεν αφήνει περιθώρια για «παιχνίδι»

Ο Lewis Hamilton δήλωσε ότι η πίστα του Mugello δεν αφήνει περιθώρια για «παιχνίδι», διότι οι στροφές υψηλής ταχύτητας και η έλλειψη εξόδων διαφυγής καθιστά την πίστα ιδιαίτερα προκλητική.

Ο Βρετανός ολοκλήρωσε και τις δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών πίσω από τον ομόσταυλό του Valterri Bottas, αλλά είναι αισιόδοξος για την συνέχεια.

Παρόλο που οι περισσότεροι οδηγοί απόλαυσαν τις γρήγορες στροφές της Ιταλικής πίστας, ειδικά την διπλή δεξιά με την ονομασία Arrabiatta, ο Βρετανός πολυπρωταθλητής είπε ότι δεν ήθελε να ρισκάρει.

«Δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους» δήλωσε ο Hamilton. «Eίναι μια πολύ σοβαρή και γρήγορη πίστα. Δεν κατεβαίνεις από τρίτη η τέταρτη ταχύτητα στο κιβώτιο. Δεν υπάρχουν πολλές έξοδοι διαφυγής κυρίως στις στροφές 8 και 9. Με τις ταχύτητες που περνάμε από αυτές προσεύχομαι ότι τα ελαστικά θα αντέξουν στον αγώνα.

«Η αίσθηση στην διπλή δεξιά Arrabbiata είναι σχεδόν ίδια με την στροφή 8 στην Τουρκία. H αίσθηση είναι φοβερή, αλλά πιστεύω ότι τα ελαστικά θα δεχθούν μεγάλη καταπόνηση στον αγώνα.»

Ο Ηamilton παραδέχθηκε ότι δεν έχει φτάσει ακόμα το μονοθέσιο στα όρια του, ειδικά στο πρώτο και δεύτερο κομμάτι.

«Προσπαθώ να πιέσω στο όριο και μόνο στο τρίτο κομμάτι το έχω πετύχει και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Τα δύο πρώτα κομμάτια και ειδικά το πρώτο με δυσκολεύουν αρκετά ακόμα. Ο Max και ο Valtteri είναι πολύ γρήγοροι στα πρώτα 2 sector, για αυτό το λόγο θα μελετήσω αρκετά το βράδυ προκειμένου το Σάββατο να επιστρέψω δυνατότερος.»

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
3
Shares
Previous Article

Video και φωτογραφίες από τις δοκιμές των Toyota και Hyundai στην Ελλάδα

Next Article

GP Τοσκάνης – FP3: Valtteri Bottas στην πρωτιά, μια ανάσα πίσω ο Verstappen

Related Posts