Ικανοποιημένος με το ρυθμό της Ferrari στην Ίμολα o Leclerc

O Charles Leclerc εξέφρασε την ικανοποίηση του για το ρυθμό αγώνα που είχε η Ferrari στις μεικτές συνθήκες που επικράτησαν στο σημερινό αγώνα.

Ο Μονεγάσκος οδηγός της Ferrari τερμάτισε στη τέταρτη θέση, σε έναν αγώνα που τον είδε να πρωταγωνιστεί στη μάχη για μια θέση στο βάθρο. Παρόλο την απογοήτευση για το γεγονός πως έμεινε εκτός βάθρου, ο Charles Leclerc έμεινε ικανοποιημένος από τον ρυθμό αγώνα.

«Κάναμε μια κακή επανεκκίνηση και αυτό το πληρώσαμε ακριβά. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό τον τομέα, παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετά θετικά στοιχεία. Ο ρυθμός μας ήταν πολύ καλός, όταν πρέπει να επιτεθούμε ή να αμυνθούμε δυσκολευόμαστε γιατί υστερούμε ακόμα στις ευθείες. Παρόλα αυτά, ήταν ένας καλός αγώνας.»

O Charles Leclerc αναφέρθηκε στο setup με περισσότερη κάθετη δύναμη που επιλέχθηκε από τη Ferrari, το οποίο τους βοήθησε στις βρόχινες συνθήκες ενώ στο δεύτερο μισό του αγώνα όταν στέγνωσε η πίστα τους δυσκόλεψε στις μάχες.

«Στο πρώτο μέρος του αγώνα, ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί στη βροχή, πράγμα που δεν περιμέναμε λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίσαμε στη βροχή τα τελευταία χρόνια. Ο ρυθμός μας ήταν καλός. Στο δεύτερο μισό του αγώνα πληρώσαμε το γεγονός πως είχαμε ένα setup με περισσότερη κάθετη δύναμη. Μας βοήθησε αρκετά στην αρχή, αν δεν υπήρχε η κόκκινη σημαία θα είχαμε τερματίσει σε διαφορετική θέση. Τελικά τερματίσαμε στη τέταρτη θέση, ήθελα να κερδίσω παρόλο που ήταν πολύ δύσκολο, είναι όμως μια θετική μέρα γιατί είχαμε ένα ανταγωνιστικό ρυθμό.»

Πηγή: it.motorsport.com

Δείτε ακόμα:

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Hamilton: Ήμουν αρκετά βιαστικός να τους περάσω

Next Article

Έκπληκτος από την εκκίνησή του ο Verstappen

Related Posts