Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο διεξαγωγής του αγώνα το Σάββατο στην Κίνα

Add us as preferred source
Shanghai International Circuit, Shanghai, China. Friday 07 April 2017. World Copyright: Steven Tee/LAT Images ref: Digital Image _R3I1748

Ομάδες κι οδηγοί θα συζητήσουν το ενδεχόμενο ο αγώνας του GP Κίνας να διεξαχθεί το Σάββατο, υπό το φόβο της επιδείνωσης του καιρού την Κυριακή.

Με το FP1 να διακόπτεται δις λόγω των συνθηκών που επικρατούσαν και το FP2 να ακυρώνεται, μιας και το ιατρικό ελικόπτερο δεν θα ήταν σε θέση να προσγειωθεί στο νοσοκομείο της Σαγκάης (38 χλμ μακριά από την πίστα), φάνηκε η ομίχλη να αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα.

Με δεδομένο ότι το Σάββατο αναμένεται αίθριος καιρός, οι ομάδες πιέζουν τη FIA και τον αλυτάρχη Charlie Whiting για διεξαγωγή του αγώνα αύριο, αντί της Κυριακής, καθώς τότε θα επιστρέψει η βροχή.

Αν κι εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας διέψευσε το γεγονός, πηγές από το paddock αναφέρουν ότι στην αποψινή συνάντηση των οδηγών (στην οποία θα παρευρίσκονται και τα αφεντικά των ομάδων). Για να αλλάξει ημέρα ο αγώνας, θα πρέπει να υπάρξει ομόφωνη συμφωνία.

Πάντως, το ζήτημα είναι ιδιαίτερο, καθώς αν δεν συμφωνήσουν για το Σάββατο, τότε ο αγώνας δύσκολα θα γίνει Δευτέρα, αφού το GP του Μπαχρέιν έπεται χωρίς κενό.

 

Latest Podcast Undercut · E45 · 24/08/2026 · 48 min

The Undercut Redux #45: Έλα στη θέση μου

Το έσχατο GP Ολλανδίας είχε απόλυτο πρωταγωνιστή τον Lando Norris, στην πιο «Max Verstappen» εμφάνιση της καριέρας του, την ώρα που ο Ολλανδός εθνικός ήρωας…

Add us as preferred source on Google News

Follow TotalRacing on Google News so you never miss an article.

Related Posts