Υπουργός της Τσεχίας η γυναίκα που απομάκρυνε από το grid ο Rossi!

Η γυναίκα που απομάκρυνε ο Valentino Rossi από το grid λίγο πριν το Τσέχικο GP αποδείχθηκε τελικά πως είναι Υπουργός της χώρας, κι όχι μία απλή fan του Ιταλού.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα στο Brno την περασμένη Κυριακή, μία γυναίκα ντυμένη απλά, σαν μία οπαδός του MotoGP, πλησίασε τον Valentino Rossi, θέλοντας να του μιλήσει. Ο Ιταλός την απομάκρυνε, ενώ κι ένας μηχανικός της Yamaha φαίνεται να της μιλά, ζητώντας της να αποχωρήσει.

Ωστόσο, μόνο μία απλή fan δεν ήταν η εν λόγω κυρία, καθώς αποδείχθηκε πως είναι η Karla Slecthova, Υπουργός Ανάπτυξης της Τσεχίας, που ήθελε να ευχηθεί καλή επιτυχία στον Rossi, όπως διαβάζουμε στο Motorsport.com.

Αυτό επιβεβαιώθηκε κι από ανάρτησή της στο Facebook, στην οποία αναφέρει:

«Ήθελα απλώς να ευχηθώ στον Rossi, όπως έκανα και με άλλους αναβάτες, να έχει έναν καλό αγώνα. Υπήρχε πολύς θόρυβος, επομένως δεν με κατάλαβαν και θεώρησε πως ήμουν μία θαυμάστρια. Κατανοώ ότι ο Valentino είναι ένας σημαντικός άνθρωπος, ένας πραγματικός αστέρας.»

Το επίμαχο βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm
Αρχισυντάκτης

Δημοσιογραφία η τρέλα μου, τα motorsport η αγάπη μου. Σπουδάζω στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και γράφω στο totalracing.gr τα τελευταία 6 χρόνια.