Ίση μεταχείριση περιμένει ο Ricciardo μετά την ανανέωση συμβολαίου του Verstappen

SINGAPORE – SEPTEMBER 17: Second place finisher Daniel Ricciardo of Australia and Red Bull Racing celebrates in parc ferme during the Formula One Grand Prix of Singapore at Marina Bay Street Circuit on September 17, 2017 in Singapore. (Photo by Clive Mason/Getty Images)

Ο Daniel Ricciardo φρονεί πως η Red Bull θα διατηρήσει ίσες αποστάσεις ανάμεσα στον ίδιο και τον Max Verstappen

Τα δεδομένα είναι απλά και κατανοητά. Ο Verstappen ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας του με την RedΒull Racing ως το τέλος του 2020. Από την άλλη πλευρά, το συμβόλαιο του Ricciardo λήγει στο τέλος του 2018.

Αυτό σημαίνει πως ο ταχύτατος Αυστραλός θα εξετάσει τις επιλογές του γνωρίζοντας πως το 2019 πιθανόν να υπάρχουν κενές θέσεις σε Mercedes και Ferrari.

Είναι γνωστό στις τάξεις της F1 πως ο Christian Horner και το επιτελείο της Αυστριακής ομάδας σκοπεύουν να χτίσουν την ομάδα γύρω από τον νεαρό Ολλανδό, κάτι που γεμίζει αμφιβολίες το μυαλό του Ricciardo όσον αφορά την ίση μεταχείριση που θα έχει έναντι του Max Verstapen για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Horner είπε στον Ricciardo πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα μακροχρόνια, ενώ ο Αυστραλός οδηγός αποκάλυψε πως μίλησε μαζί του για τα σχόλια που έκανε όσον αφορά τις προοπτικές συνεργασίας του Verstapen με την 4 φορές πρωταθλήτρια ομάδα.

«Αυτό το σχόλιο δεν είναι αυτό που θα ήθελε να ακούσει κανείς. Δεν το είχα δει στον Τύπο, αλλά μετά  ανακάλυψα το σχόλιο του Christian,» δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Ήταν επειδή πραγματικά ήρθε σε εμένα για να μου το ξεκαθαρίσει.  Μου είπε ‘κοίτα,αν δεις τα σχόλια δεν είναι εκτός πλαισίου αλλά δεν ήθελα να παρερμηνευθούν’Μου είπε “σε παρακαλώ, δεν θέλω να σκεφτείτε κάτι τέτοιο. Αγωνιζόμαστε και για τους δυο σας“».

«Ο Max είχε τον ανανεωμένο κινητήρα στους σε λίγους από τους τελευταίους αγώνες, αυτό ήταν το μοναδικό πράγμα που ήταν διαφορετικό». Αλλά δεν έχω καμία ανησυχία γι ‘αυτό. Εάν το έκανα, θα είχα μιλήσει ήδη για αυτό».

Μάλιστα, ο Ricciardo δήλωσε πως αποδέχεται την εξήγηση που του παρείχε ο Horner και επικεντρώνεται στο να κάνει την καλύτερη δουλειά που μπορεί για την επόμενη σεζόν.

«Ακόμα κι αν ο κινητήρας είναι ένα δέκατο πιο γρήγορος, θα πρέπει να οδηγήσω δύο δέκατα καλύτερα. Αν είμαι αρκετά καλός, θα τον νικήσω ούτως ή άλλως! Είμαι σίγουρος».

«Αναγνωρίζω πως πρέπει να είμαι τέλειος τις περισσότερες φορές αν θέλω να παραμείνω μπροστά. Οι Κυριακές μου φέτος ήταν τόσο καλές όσο ήταν για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Ο αγωνιστής μέσα μου είναι πολύ σίγουρος και αποφασισμένος».

Τέλος, ερωτήθηκε αν αισθάνθηκε ότι θα είχε τα πάντα γύρω του για να κερδίσει τον τίτλο το 2018 εάν η Red Bull έχει στη διάθεση της ένα μονοθέσιο ικανό να το κάνει, απάντησε: «Θα το έχω. 100% ειλικρινά».

Πηγή:motorsport.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Οδηγός εξέλιξης της Ferrari o Kvyat

Next Article

Lorenzo - Είμαι καλύτερος τώρα από ότι πριν δύο χρόνια

Related Posts