Η Monisha Kaltenborn μίλησε για τις προσδοκίες της από τη σεζόν του 2017 και το νέο μονοθέσιο της ομάδας, τη Sauber C36-Ferrari.

Η αγωνιστική διευθύντρια της ομάδας σχολίασε πως η εξέλιξη είναι απαραίτητη για τη Sauber ώστε να μπορέσει να ανακτήσει τη θέση της στο μέσον του grid και ίσως να διεκδικήσει και κάτι παραπάνω.

«Ξεκάθαρα πρέπει να βελτιωθούμε. Με τη Sauber C36-Ferrari έχουμε μια στέρεη βάση, όπως επίσης τους πόρους να εξελίξουμε περαιτέρω τη Sauber C36-Ferrari κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αυτό θα είναι σημαντικό για να εξασφαλίσουμε το mid-field.

«Μαζί με τη Longbow Finance S.A., έχουμε εξαιρετικές ευκαιρίες να είμαστε ανταγωνιστικοί ξανά και να επιστρέψουμε στις προηγούμενες επιτυχίες στην F1. Θέλουμε να πλασάρουμε τους εαυτούς μας με μια νέα προσέγγιση και κάναμε ήδη τα πρώτα βήματα ώστε να δημιουργήσουμε στέρεες βάσεις για το μέλλον».

Ο Jorg Zander, θεωρεί πως ο κινητήρας Ferrari του 2016, που θα χρησιμοποιήσει η Ελβετική ομάδα, είναι μια γνωστή παράμετρος που θα βοηθήσει την ομάδα να εξελιχθεί σε άλλους τομείς.

«Είναι ένα δοκιμασμένο σύστημα με υψηλή ανθεκτικότητα, ξεκινώντας. Το να ξεκινήσουμε νωρίς και να ορίσουμε το περιβάλλον του κινητήρα ήταν ένα πλεονέκτημα, καθώς η ομάδα ήταν εξοικειωμένη με τον κινητήρα και τη μετάδοση, όπως επίσης με τις απαιτήσεις ψύξεις που χρειάζεται ο κινητήρας».

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

No more articles