Καμία πιθανότητα συνεργασίας Toro Rosso και Honda για το 2018

BUDAPEST, HUNGARY – JULY 30: Daniil Kvyat of Russia driving the (26) Scuderia Toro Rosso STR12 on track during the Formula One Grand Prix of Hungary at Hungaroring on July 30, 2017 in Budapest, Hungary. (Photo by Lars Baron/Getty Images)

Οι συνομιλίες ανάμεσα σε Toro Rosso και Honda διεκόπηκαν, καθώς οι πλευρές είχαν φτάσει σε αδιέξοδο.

Είναι γνωστή η θέληση της Honda να προμηθεύσει ακόμα μία ομάδα με μονάδες ισχύος, ώστε να συλλέξει δεδομένα για να βοηθήσει την McLaren στην προσπάθειά της να επιστρέψει στην κορυφή.

Και με την συμφωνία ανάμεσα στους Ιάπωνες και τη Sauber να καταρρέει, η Toro Rosso έγινε ο επόμενος «στόχος». Οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει ήδη από τα μέσα του καλοκαιριού, με τα δημοσίευματα όμως να μην είναι ενθαρρυντικά για την έκβασή της. Τα οικονομικά αποτέλεσαν εμπόδιο στις συζητήσεις των δύο μερών, με αποτέλεσμα να μην καθίσταται εφικτή η συνεργασία τους.

Στα της McLaren-Honda, η τελική απόφαση αναμένεται τον Σεπτέμβριο, με την βρετανική ομάδα να έχει δύο επιλογές: είτε συνεχίζει ως έχει, είτε προσφεύγει στη Renault για βοήθεια. Βέβαια, οι Γάλλοι έχουν ξεκαθαρίσει προ πολλού πως δεν θέλουν να προμηθεύσουν άλλη ομάδα, καθώς ήδη έχουν τρεις πελάτες και πολύ δύσκολα θα μπορούσαν να προσθέσουν ακόμη έναν.

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Blog: Γιατί δεν πρέπει να κατακρίνουμε τον Meeke

Next Article

Rally Γερμανίας - 2η Μέρα - 1ο Loop: Mikkelsen στην κορυφή, προβλήματα για Neuville

Related Posts