Κατά το ήμισυ ικανοποιημένη η Honda με την πρόοδο του 2016

Ο Yusuke Hasegawa, της Honda, δηλώνει ευχαριστημένος κατά το ήμισυ με την πρόοδο της Ιαπωνικής εταιρίας στο μέτωπο του κινητήρα, για τη σεζόν του 2016.

Συγκεκριμένα, ο Ιάπωνας αναγνωρίζει πως υπάρχει πρόοδος, μα δεν θεωρεί πως βρίσκονται στο επιθυμητό επίπεδο, δηλώνοντας: «Ευχαριστημένοι κατά το ήμισυ και φυσικά δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την παρούσα μας θέση. Βεβαίως το προσωπικό μας είναι ενθαρρυντικό και έκανε πολύ καλή δουλειά, μα φυσικά δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με την τωρινή μας κατάσταση».

Από την πλευρά του, ο Eric Boullier, αγωνιστικός διευθυντής της McLaren, συντάσσεται με την άποψη του Ιάπωνα, υποστηρίζοντας πως ναι μεν υπάρχει πρόοδος, όμως αυτή θα πρέπει να συνεχιστεί, ώστε να καταφέρουν να βρεθούν σύντομα στην κορυφή.

«Θα μπορούσατε να πείτε ότι από ένατοι στο grid είμαστε τώρα έκτοι. Όσον αφορά την απόδοση θέλουμε να μειώσουμε τη διαφορά και να κερδίσουμε αγώνες βραχυπρόθεσμα όχι μακροπρόθεσμα.

«Υπάρχει κάποια πρόοδος, γνωρίζουμε τι κάνουμε και που πρέπει να είμαστε για να κερδίσουμε. Βλέπουμε πως προοδεύουμε.

«Προφανώς δεν είμαστε χαρούμενοι, όπως είπε ο κύριος Hasegawa, δεν είμαστε χαρούμενοι με το που βρισκόμαστε σήμερα. Γνωρίζουμε που κινούμαστε, μειώνουμε τη διαφορά και ακόμη κι αν αγώνα με τον αγώνα μπορούμε να έχουμε μερικές διαφορές, γενικά η τάση κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών δείχνει πως πλησιάζουμε».

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Έξι λόγοι για να δεις WRC το 2017

Next Article

Παράταση έως το 2018 για τα ιδιωτικά Polo R WRC

Related Posts