Κάταγμα στο δεξί χέρι και χειρουργείο για Marquez

Σε χειρουργείο για να θεραπεύσει το κάταγμα που υπέστη μετά από πτώση κατά τη διάρκεια του Ισπανικού Grand Prix, θα υποβληθεί ο Marc Marquez. Αμφίβολη η παρουσία του στο GP Ανδαλουσίας.

Ο Marc Marquez είχε μία πολύ άσχημη πτώση κατά τη διάρκεια του Ισπανικού Grand Prix στη Χερέθ, όταν λίγους γύρους πριν το τέλος κι ενώ κατεδίωκε τον Maverick Vinales για τη δεύτερη θέση είχε ένα πολύ άσχημο highside που τον έθεσε εκτός αγώνα.

Ο Ισπανός έπιασε κατευθείαν το χέρι του, όντας εμφανώς σε έντονο πόνο και μεταφέρθηκε άμεσα με φορείο πρώτα στην κλινική της πίστας και μετέπειτα στο τοπικό ιατρικό κέντρο για να υποβληθεί σε εξετάσεις και ακτινογραφίες.

Αυτές έδειξαν πως έχει υποστεί κάταγμα ατο δεξί του χέρι και ο Ισπανός θα μεταφερθεί με ελικόπτερο στην Βαρκελώνη, όπου θα υποβληθεί σε χειρουργείο. Μετέπειτα θα γίνει ξεκάθαρη η πορεία της αποθεραπείας του και το κατά πόσον ο αναβάτης της Honda θα είναι σε θέση να δώσει το παρόν στο επόμενο Grand Prix που αναμένεται να γίνει το ερχόμενο τριήμερο και πάλι στην πίστα της Χερέθ.

Εάν ο Marquez δεν καταφέρει να βρεθεί σε αγωνιστική κατάσταση, θα χάσει αγώνα του MotoGP για πρώτη φορά στην καριέρα του, ενώ θυμίζουμε ότι τον χειμώνα υποβλήθηκε σε διπλή επέμβαση στον ώμο του.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
3
Shares
Previous Article

GP Ισπανίας - Αγώνας: Παρθενική νίκη για Quartararo

Next Article

GP Ουγγαρίας – Αγώνας: Κυριαρχία Hamilton, εξαιρετικός Verstappen

Related Posts