Καταστροφικό Σ/Κ για την Toro Rosso λέει ο Sainz

Ο Carlos Sainz χαρακτήρησε το Σαββατοκύριακο στο Grand Prix του Abu Dhabi «καταστροφικό», έχοντας βρεθεί στη τελευταία σειρά του grid μετά τις κατακτήριες του Σαββάτου.

Ο οδηγός της Toro Rosso και ο teammate του Daniil Kvyat αδυνατούσαν να βρουν καλό ρυθμό ύστερα από τα προβλήματα που είχε ο Ρώσος στις ζάντες κατά τα δοκιμαστικά της Παρασκευής.

Η ομάδα έκανε αλλαγές στις αναρτήσεις των μονοθεσίων της το Σάββατο, αλλά και οι δύο οδηγοί πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της τελευταίας διαδικασίας δοκιμαστικών στο γκαράζ.

Ο Sainz δυσκολευόταν να βρει ρυθμό στα κατατακτήρια και κατέληξε στην 21η θέση του grid, μπροστά απο την Sauber του Marcus Ericsson.

Ο Ισπανός είπε πως πρόκειται για το χειρότερο Σαββατοκύριακο του 2016.

«Αντιμετωπίζουμε προβλήματα καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και δεν καταφέραμε να κάνουμε όσους γύρους θέλαμε ώστε να προετοιμαστούμε για τα κατατακτήρια και τελικά φτάσαμε σε αυτά δίχως να είμαστε έτοιμοι, και όπως συμβαίνει συνήθως όταν χάνεις χρόνο εκτός πίστας, δεν αποδίδεις, » δήλωσε ο Sainz.

«Είναι ένα καταστροφικό Σαββατοκύριακο μέχρι στιγμής. Ελπίζω αύριο τα πράματα να είναι καλύτερα, αλλά μέχρι στιγμής αποτελεί το χειρότερο Σαββατοκύριακο της σεζόν.»

Ο Ισπανός οδηγός ανέφερε πως δεν περιμένει τα πράγματα να βελτιωθούν ιδιαίτερα στον αγώνα, και παραδέχθηκε πως δεν ήταν το φινάλε της χρονιάς που ήθελε.

«Δεν έχουμε πολύ καλό ρυθμό, οπότε θα προσπαθήσουμε να περάσουμε καλά, θα κάνουμε το δικό μας αγώνα και μπορούμε να προσπαθήσουμε να τερματήσουμε στη 16η θέση, αλλά δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο ήθελα να τελειώσω τη σεζόν μου.»

Ο teammate του, Daniil Kvyat, αποκλείστηκε επίσης από το Q1 και θα εκκινήσει από την 18η θέση.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Rosberg - Αδύνατο να φτάσω τον χρόνο του Hamilton

Next Article

Ο Button απόλαυσε τις τελευταίες του κατατακτήριες, παρόλο που έχασε το Q3

Related Posts