Καθαρές οι εξετάσεις του Norris, κανονικά στον αγώνα (vid)

Norris νοσοκομείο
Lando Norris, McLaren, puts on his crash helmet

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Lando Norris για περαιτέρω εξετάσεις, μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε στη Eau Rouge, κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών του GP Βελγίου.

Ο Lando Norris ήταν ο ταχύτερος οδηγός της Formula 1, τόσο στο Q1, όσο και στο Q2 των κατατακτήριων δοκιμών του GP Βελγίου που διεξήχθησαν υπό πολύ δύσκολες συνθήκες στην πίστα του Σπα. Όμως, ο Βρετανός ολοκλήρωσε με πολύ άσχημο τρόπο την ημέρα του στην βελγική πίστα, καθώς είχε ένα πολύ άσχημο ατύχημα.

Πιο συγκεκριμένα, στα πρώτα λεπτά του Q3 με την βροχή να έχει ενταθεί σε πολύ υψηλό επίπεδο και την πίστα να έχει πρακτικά πλημμυρίσει, ο Norris έχασε το πίσω μέρος της McLaren στο πιο δύσκολο σημείο της πίστας, στην ανηφόρα της περιβόητης Eau Rouge και προσέκρουσε με πολλά χιλιόμετρα στις μπαριέρες.

Το μονοθέσιο του διαλύθηκε, η διαδικασία διακόπηκε, όμως ο Βρετανός κατάφερε να βγει μόνος του από το μονοθέσιο, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά ότι τα μονοθέσια της Formula 1 βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο στον τομέα της ασφάλειας. Παρόλα αυτά ο Norris μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας για περαιτέρω εξετάσεις, μετά το πολύ δυνατό χτύπημα που δέχτηκε.

Αυτές ήταν καθαρές, όμως εξαιτίας πόνων που ένιωσε ο οδηγός της McLaren στον αγκώνα του, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί και στο πλησιέστερο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε ακτινογραφία. Η ομάδα ενημέρωσε πάντως πως ο Βρετανός δεν έχει κάποιον άλλον σοβαρό τραυματισμό και θα ενημερώσει άμεσα για το αποτέλεσμα των εξετάσεων του Norris.

Ευτυχώς για όλους η ακτινογραφία ήταν κι αυτή καθαρή κι έτσι ο Norris έχει το ελεύθερο να συμμετάσχει στον αυριανό αγώνα, όμως θα χρειαστεί να εκκινήσει από το pitlane, καθώς οι ζημιές του μονοθεσίου του ήταν αρκετά εκτεταμένες και θα χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί νέο σασί για να μπορέσει να λάβει μέρος στον αγώνα.

Δείτε ξανά το βίντεο της σύγκρουσης του Lando Norris, όπως αυτό συνέβη στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Βελγίου, πατώντας παρακάτω:

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article
George Russell

Blog: George Russell λυπήσου μας....

Next Article
Eau Rouge Hamilton

Αντιδράσεις από Hamilton-Alonso για την αλλαγή της Eau Rouge

Related Posts