Καθήκοντα μηχανικού εκτέλεσαν Fourmaux & Greensmith στο Rally Safari

Οι δύο οδηγοί της M-Sport βοήθησαν το service crew της ομάδας στην επισκευή των Puma, μετά από εντολή του επικεφαλής της ομάδας, Malcolm Wilson, ώστε να συνεχίσουν στο Rally Safari σήμερα.

Μετά από το ατύχημα του Gus Greensmith στην πρώτη ειδική του Σαββάτου, η M-Sport είχε χάσει επισήμως και τα 4 Puma της στην μάχη του Safari. Μερικές στιγμές μετά από το ατύχημά του, ο Adrien Fourmaux βρέθηκε και ο ίδιος εκτός αγώνα, καθώς χτυπώντας σε μια μεγάλη πέτρα είχε κλατάρισμα και πρόβλημα με την ανάρτησή του.

Με τους μηχανικούς της M-Sport να δουλεύουν υπερωρίες ώστε να μπορούσαν να συμμετάσχουν και τα τέσσερα αυτοκίνητα για την τελευταία ημέρα του αγώνα, ο Malcolm Wilson είπε στους δύο νεαρούς οδηγούς πως αν θέλουν να συνεχίσουν θα πρέπει να βοηθήσουν με τις επισκευές.

«Μίλησα με τον Malcolm και μου είπε “Ξέρεις τι θέλω να κάνεις; Θέλω να τρέξεις αύριο, αλλά πρώτα, θα φτιάξεις το αυτοκίνητο. Εσύ ο Alex [Coria, o συνοδηγός Fourmaux] και ένας ακόμα μηχανικός”» είπε ο Fourmaux στο Motorsport.com. Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι ο Wilson προσπαθούσε να του δώσει ένα μάθημα, η απάντηση ήταν «πολύ πιθανόν ναι».

Ο Greensmith με την σειρά του δήλωσε πως «Μας δίνει μια καλή ιδέα για το πόση δουλειά κάνουν οι μηχανικοί».

Εν τέλει και τα δύο πληρώματα κατάφεραν να επιδιορθώσουν τα αυτοκίνητα τους και να συνεχίσουν την μάχη της Κυριακής, η οποία θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article

Rally Σαφάρι - 3η Μέρα: Ελέγχει τον αγώνα ο Rovanpera παρά τις συνθήκες

Next Article

Rally Σαφάρι - 4η μέρα: Νίκη Rovanpera και κυριαρχία Toyota

Related Posts