F1|Kimi: «O Μεγάλος Κίνδυνος»

Με εννέα αγώνες να απομένουν ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Fernando Alonso Είναι ο Kimi Raikkonen σύμφωνα με τον Giancarlo Minardi. Θεωρητικά μόνο τέσσερις οδηγοί είναι δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου, μαζί με τον Alonso. Παρ’ όλα αυτά για τον Minardi o Raikkonen παραμένει ο μεγάλος κίνδυνος.

Minardi: «Το SPA θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο πρωτάθλημα. Είναι ένα από το ομορφότερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Παρ΄όλο που ο Alonso είναι 40 πόντους μακριά θα ήταν ανώριμο να πούμε πως ο τίτλος έχει κριθεί. Υπάρχουν πέντε οδηγοί που μπορούν να είναι πρωταθλητές. Alonso, Webber, Vettel, Hamilton, Raikkonen, με τον τελευταίο να αποτελεί μεγάλη απειλή.»

«Ο τελευταίος πρέπει να διορθώσει την απόδοσή του στις κατατακτήριες εάν θέλει να έχει ελπίδες. Από την άλλη ο Alonso βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση φέτος. Έχει την κατάλληλη εμπειρία και έχει αρπάξει κάθε ευκαιρία που το δόθηκε στο πρωτάθλημα. Βοηθά επίσης το γεγονός ότι η Ferrari έχει δείξει αξιοπιστία φέτος. Σε αυτόν τον τομέα πρέπει η Scuderia να επικεντρωθεί.»

 

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

F1|Κοντά σε συμφωνία ο Hamilton

Next Article

F1|Barrichello: Αlonso - Vettel για τον τίτλο

Related Posts
Περισσότερα

Cadillac: Στηρίζει Pérez και απαντά στα σενάρια για Williams

Η Cadillac βάζει τέλος στα σενάρια που συνδέουν τον Sergio Pérez με τη Williams, στηρίζοντας τον Μεξικανό οδηγό. Ο Marcin Budkowski τονίζει ότι η εμπειρία του είναι κρίσιμη για τη νέα ομάδα, ενώ αποκαλύπτει ότι ο Pérez πιέζει έντονα για ταχύτερη πρόοδο. Ο Μεξικανός προηγείται και του Bottas στις μάχες των κατατακτήριων.