Κλειστή η πρόσβαση στο Service Park του Rally Ακρόπολις;

Rally Ακρόπολις Service Park

Οι περιορισμοί της FIA εξαιτίας του Covid-19 είναι αρκετοί, και αυτό ίσως απαγορεύσει την είσοδο των θεατών στην Π.Ε.Λ, το Service Park του Rally Ακρόπολις.

Σε όλους τους φετινούς αγώνες μέχρι στιγμής, τα Service Park παραμένουν κλειστά προς το κοινό, αλλά και για τα media, με μόνο τους ανθρώπους της τηλεοπτικής κάλυψης (WRC+) να έχουν την άδεια να μπουν μέσα. Μάλιστα τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι τόσο αυστηρά που κανένα Μέσο δεν μπορεί να βρεθεί στο stop των ειδικών διαδρομών, όπου, πάλι, μόνο η ομάδα του WRC+ μπορεί.

Τα υγειονομικά πρωτόκολλα της FIA παραμένουν το ίδιο αυστηρά παρόλο που, δειλά-δειλά, οι θεατές επιστρέφουν στις ειδικές διαδρομές, με την άδεια του κράτους, από το Rally Πορτογαλίας. Τόσο στην Πορτογαλία όσο και στον επόμενο αγώνα, στην Σαρδηνία, το Service Park παραμένει κλειστό προς όλους.

Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει ότι έχει ξεκινήσει η προετοιμασία στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας για να είναι όλα έτοιμα τον Ιούνιο, για να λάβουν το ΟΚ από την FIA. Πληροφορίες του TotalRacing.gr αναφέρουν ότι η διοργάνωση αλλά και η πολιτική ηγεσία, με «όπλο» τους τον αριθμό των εμβολιασμένων θα προσπαθήσει να πείσει την FIA να άρει τον περιορισμό για την ύπαρξη κόσμου στο Service Park.

Ott Tanak Testing Toyota Yaris WRC In Greece 2019
Φωτογραφία του Δημήτρη Βούρδα από τις δοκιμές του Ott Tanak με την Toyota στην ειδική Βωξίτες το 2019

Αν γίνει κάποια αλλαγή στο υγειονομικό πρωτόκολλο, θα γίνει σε μικρό χρονικό διάστημα πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς θα υπάρχει συνεχής αξιολόγηση των δεδομένων της πανδημίας στην χώρα μας.

Τι γίνεται με το πρόγραμμα του Rally Ακρόπολις

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και το πρόγραμμα του Rally Ακρόπολις και σύμφωνα με τις πληροφορίες του TotalRacing.gr η τελευταία ημέρα του αγώνα θα περιλαμβάνει παλιές και ιστορικές ειδικές του αγώνα, με την παρουσιάση της ειδικής «Ταρζάν» να είναι σίγουρη.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να ακούσετε όλα όσα γνωρίζουμε για το Rally Ακρόπολις μέχρι στιγμής. Επίσης, κάντε ένα subscribe στο κανάλι μας στο Youtube για να μην χάσετε κανένα βίντεο που αφορά το Rally Ακρόπολις, αλλά και γενικότερα τον κόσμο του WRC, της Formula 1 και του MotoGP.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
10
Shares
Previous Article
The Undercut - S1E4 - SpanishGP: Αγώνας Στρατηγικής

The Undercut - S1E4 - SpanishGP: Αγώνας Στρατηγικής

Next Article
GP Γαλλίας

MotoGP: Το πρόγραμμα του GP Γαλλίας

Related Posts