Κοντά σε συμφωνία Mercedes-Rosberg

O επικεφαλής της Mercedes, Niki Lauda, μιλώντας για την επέκταση του συμβολαίου του Nico Rosberg, αποκάλυψε ότι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για ανανέωση άλλων δύο χρόνων.

Ο Rosberg βρίσκεται σε συζητήσεις με την Mercedes τους τελευταίους μήνες για την ανανέωση του συμβολαίου του καθώς αυτό εκπνέει στο τέλος του έτους.

Οι συζητήσεις επεκτάθηκαν τελευταία μετά και την πρόσληψη του Gerhard Gerber από τον Nico Rosberg, για να τον βοηθήσει στις συζητήσεις του με την ομάδα. Πολλοί θεώρησαν πως οι διαπραγματεύσεις οδηγούνται σε “ναυάγιο” μετά από κάποιες διαφωνίες ανάμεσα στις δύο πλευρές αλλά τελικά αυτές φαίνεται πως κάμφθηκαν.

Ο Niki Lauda σε δηλώσεις του στην Bild τόνισε πως η Mercedes θα συνεχίσει και στο μέλλον με τους σημερινούς της οδηγούς.

«Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία για άλλα δύο χρόνια, αλλά πρώτα πρέπει να τελειώσουμε με κάποιες λεπτομέρειες.» 

Αυτές οι δηλώσεις συνέπεσαν με τα γενέθλια του Γερμανού και όπως είναι λογικό δεν έλειψαν οι ερωτήσεις για το αν αυτό πρόκειται για κάποιο δώρο στον Rosberg.

«Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο δώρο γενεθλίων. Έχει δουλέψει πολύ σκληρά και του αξίζει νέο συμβόλαιο.»

Με την ανανέωση του Nico Rosberg με την Mercedes θα μπει έτσι και ένα τέλος στα σενάρια που είχαν δημιουργηθεί που τον ήθελαν να παίρνει την θέση του Kimi Raikkonen στην Ferrari. Έτσι η Scuderia, αν δεν ανανεώσει τελικά με τον Raikkonen θα πρέπει να ψάξει αλλού τον αντικαταστάτη του με τους Sainz, Perez και Grosjean να είναι κάποια από το ονόματα που έχουν ακουστεί.

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles