Κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τη Red Bull βρίσκεται ο Ricciardo

Ο Daniel Ricciardo δηλώνει πως μια ανανέωση του συμβολαίου του με τη Red Bull μπορεί να ανακοινωθεί ακόμη και μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Με τη Mercedes να διατηρεί απαράλλακτο το line-up της, μέχρι την επόμενη σεζόν τουλάχιστον, ο Daniel Ricciardo εμφανίζεται έτοιμος να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Ταύρους, επιβεβαιώνοντας τις δηλώσεις του επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner.

Αναφερόμενος στην ανανέωση ου συμβολαίου του, ο οδηγός της Red Bull υποστήριξε: «Γίνεται όλο και πιο ρεαλιστικό θα έλεγα. Η κατάσταση με όλους τους άλλους ξεκινά να γίνεται πολύ ξεκάθαρη, οπότε θα επικεντρωθώ στον αγώνα και μετά, πιστεύω στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα προσπαθήσω να έχουν ολοκληρωθεί όλα.

«Θα ήθελα να πάω στις καλοκαιρινό διάλειμμα έχοντας τα πάντα υπογεγραμμένα κι έτοιμα, μα ακόμη κι αν δεν υπογράψουμε την επόμενη εβδομάδα για παράδειγμα, εφόσον ξέρω τι θέλω κάνω κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, τότε θα είμαι χαρούμενος.

«Αν θα έχουμε υπογράψει μέχρι τότε, θα δούμε, μπορεί να μας πάρει κάποιο χρόνο».

Ερωτώμενος αν μια πιθανή θέση στη Mercedes για το 2020 θα επηρεάσει τη διάρκεια του συμβολαίου του με τη Red Bull, με τον Bottas να έχει σίγουρο συμβόλαιο μέχρι το 2019 και option για το 2020, ο Αυστραλός σχολίασε: «Ίσως. Αλλά χωρίς να κοιτάμε τον Bottas, γενικά μιλώντας, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, πιστεύω, εντός της ομάδας, οπότε θα δούμε.

«Ειλικρινά δεν έχω συμφωνήσει τίποτα ακόμη. Δε θα πω τίποτα περισσότερο, θα το βουλώσω».

Πηγή: autosport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm
Υπεύθυνος F1

Studying medicine, Proud to be Greek, Fan of Ferrari