Κοντά στην Aprilia ο Aleix Espargaro

Ο Aleix Espargaro επιβεβαίωσε πως είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει με την Aprilia για το 2017.

Ο Stefan Bradl έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως το μέλλον του δεν βρίσκεται στην Aprilia.

Ο Espargaro, που έμεινε εκτός Suzuki μετά και την επιβεβαίωση πως οι Andrea Iannone και Alex Rins θα είναι οι αναβάτες της ιαπωνικής εταιρίας για το 2017, σε δηλώσεις του μετά τις ελεύθερος δοκιμές της Παρασκευής στο Assen, εξήγησε πως από το μυαλό του πέρασε ακόμη και το ενδεχόμενο να μεταβεί στα Superbikes.

«Δεν είναι ακόμα μία κλεισμένη συμφωνία, αλλά ξέρω πού θα αγωνίζομαι την επόμενη σεζόν. Κάποιες φορές δεν είναι εύκολα τα πράγματα και μερικές μικρές λεπτομέρειες δεν σου επιτρέπουν να πεις τίποτα με σιγουριά, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο και θεωρώ πως θα έρθουμε σε συμφωνία,» είπε ο Espargaro.

«Δεν το σχεδιάζαμε έτσι, γιατί έτσι κι αλλιώς θα εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση, ελπίζω μέσα στο Σ/Κ ή την ερχόμενη εβδομάδα.

«Νιώθω άσχημα γιατί όλοι ξέρουν ότι ήταν φανταστικά για μένα αυτά τα δύο χρόνια στη Suzuki, και μου αρέσει να καβαλάω την GSX-RR. Πάντα θα κουβαλάω τις μνήμες αυτές και η πρώτη μέρα που έγινα μέρος της Suzuki στη Βαλένθια ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου.

«Η μοτοσυκλέτα ήταν πολύ αργή και καθόλου ανταγωνιστική και, τώρα, είναι μία από τις καλύτερες σε όλο τον κόσμο, επομένως είμαι πολύ περήφανος για αυτό που καταφέραμε με την ομάδα και θα συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά.»

Ο Espargaro μίλησε και για την Aprilia, επισημαίνοντας ότι η ιταλική ομάδα αντιμετωπίζει παρόμοιες δυσκολίες με αυτές που αντιμετώπισε και η Suzuki.

«Η μοτοσυκλέτα δε δείχνει τόσο άσχημη και ο Alvaro [Bautista] πάει καλά, αλλά συνεχώς φαίνεται να έχουν το ίδιο πρόβλημα που είχε και η Suzuki: κάποιες φορές είναι πολύ γρήγοροι, αλλά στον αγώνα δυσκολεύονται.

«Η μέρα του αγώνα είναι η πιο σημαντική και για αυτή πρέπει να δουλεύουμε περισσότερο.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Δεν έπεισε τους αναβάτες της Yamaha το νέο πλαίσιο

Next Article

GP Assen - FP3 - Ξανά Ducati, με Dovizioso πρώτο

Related Posts