Κοντά στη Williams ο Lowe

Δημοσιεύματα του εξωτερικού αναφέρουν τις τελευταίες ώρες πως ο τεχνικός διευθυντής της Mercedes, που είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου, αναμένεται να βρεθεί το 2017 στη Williams, επιστρέφοντας στην πρώτη ομάδα στην οποία εργάστηκε τελευταία φορά το 1993.

Ο Lowe αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της σύγχρονης επιτυχίας της Mercedes και σόκαρε αρκετούς το γεγονός ότι βρίσκεται κοντά στο να αποχωρήσει από την ομάδα, λόγω οικονομικών διαφορών με το νέο του συμβόλαιο.

Οι συζητήσεις του με τον επικεφαλής της ομάδας, Toto Wolff, δε φαίνεται να καρποφόρησαν και πηγές κοντά στο θέμα αναφέρουν πως ο επόμενος προορισμός του θα είναι η -γνώριμη για τον ίδιο- Williams. Ωστόσο, καμία εκ των δύο πλευρών δεν έχει επιβεβαιώσει αυτούς τους ισχυρισμούς.

Επιπλέον, με το συμβόλαιό του με την ομάδα του Brackley να λήγει στις 31 Δεκεμβρίου, είναι πολύ πιθανό να μπορέσει να αναλάβει καθήκοντα στην Williams από τις αρχές του 2017.

Όσον αφορά το ρόλο που θα έχει στην καταπονημένη ομάδα του Grove, μάλλον θα επωμιστεί το βάρος της θέσης του τεχνικού διευθυντή, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη του και την επιθυμία του Pat Symonds, τωρινού chief engineer, να αποχωρήσει από την Formula 1 στο τέλος της ερχόμενης σεζόν.

Τέλος, ως ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του στη Mercedes λογίζεται ο James Allison.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Με μόνο σκοπό την επιστροφή στις νίκες η M-Sport το 2017

Next Article

WRC Group B Era: Renault 5 Turbo, η απάντηση στην Lancia Stratos

Related Posts