Σε μία κίνηση-βόμβα ο Johann Zarco βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στο MotoGP με την ομάδα της LCR Honda!

Σύμφωνα με πληροφορίες του motorsport.com, ο Johann Zarco αναμένεται να πάρει τη θέση του Takaaki Nakagami για τους 3 τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος.

Ο Ιάπωνας αναβάτης ταλαιπωρείται από ένα ιατρικό πρόβλημα στον δεξιό ώμο του κι αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου μετά τον αγώνα της πατρίδας του, στο Μοτέγκι.

Έτσι, ο επικεφαλής της ομάδας, Lucio Cecchinelo, βρίσκεται σε αναζήτηση αναπληρωματικού αναβάτη για τους 3 τελευταίους αγώνες της σεζόν, σε Αυστραλία, Μαλαισία και Βαλένθια.

Ο Zarco που αποχώρησε από την ΚΤΜ τον Σεπτέμβριο, δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του με την αυστριακή ομάδα, όμως έχει το ελεύθερο από τον Pit Beirer για να πάει σε οποιαδήποτε ομάδα ζητήσει την βοήθειά του.

Με αυτά τα δεδομένα, η ομάδα του Zarco αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει τη συμφωνία του Γάλλου με την δορυφορική ομάδα της Honda.

Πάντως η θέση του Nakagami για το 2020 δεν κρίνεται επισφαλής, με τον νεαρό Ιάπωνα να βρίσκεται κοντά στην υπογραφή του νέου του συμβολαίου μετά από 2 πολύ καλές σεζόν στην LCR. Αντίστοιχα κι η θέση του Zarco ως δοκιμαστής του εργοστασίου της Yamaha θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη για την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles