Κοντά στο να υπογράψει με την Toyota ο Elfyn Evans

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, ο Elfyn Evans φαίνεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Toyota για την σεζόν του 2020.

Η μεταγραφή του Ott Tanak από την Toyota στην Hyundai έφερε νέες φήμες και εικασίες για το πιθανό line-up της Toyota για την ερχόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με τον David Evans, ο μόνος που έχει υπογράψει συμβόλαιο είναι ο Kalle Rovanpera, χωρίς η ομάδα να το έχει επιβεβαιώσει ακόμα, ενώ ο Kris Meeke φαίνεται πως έχει το πάνω χέρι από τον Jari-Matti Latvala για να παραμείνει στην ομάδα.

Σε μερικούς αγώνες αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του και ο Takamoto Katsuta.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Autosport, ο Elfyn Evans επισκέφθηκε την βάση της ομάδας στην Puuppola της Φινλανδίας την προηγούμενη εβδομάδα.

Από την μεριά της M-Sport θα προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι μπορούν για κρατήσουν τον Ουαλό στις τάξεις τους, όπως δήλωσε ο Rich Millener:

«Δουλεύουμε με τον Elfyn [Evans] εδώ και πάρα πολύ καιρό. Σαν ομάδα, ο Malcolm [Wilson] έχει επενδύσει ένα μεγάλο ποσό σε αυτόν και δεν θέλουμε να τον αφήσουμε να φύγει. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται.»

Και πρόσθεσε:

«Νομίζω είναι ευρέως γνωστό ότι πιθανότατα δεν έχουμε τους ίδιους πόρους όπως κάποιες άλλες ομάδες, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε. Όσο κι αν θέλουμε να κρατήσουμε τον Elfyn και να κερδίσουμε κι άλλους αγώνες μαζί του την ερχόμενη σεζόν, πρέπει να γνωρίζουμε ότι είμαστε μία ιδιωτική ομάδα σε ένα αρκετά ανταγωνιστικό περιβάλλον.»

Πηγή: autosport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles