Ξανά στο στόχαστρο της Citroen ο Ogier για το 2019 – TotalRacing.gr

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Citroen, Pierre Budar, δήλωσε ότι η ομάδα του έχει ξεκινήσει επαφές με οδηγούς για το 2019, συμπεριλαμβανομένου του Sebastien Ogier.

Στην Citroen θέλουν τον Ogier πάλι πίσω στην ομάδα τους μετά από 7 χρόνια. Το συμβόλαιο του Ogier με την M-Sport λήγει στο τέλος του χρόνου, και αναμένεται να δεχθεί προτάσεις από όλες τις ομάδες για την επόμενη σεζόν.

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι θα προτιμούσε να παραμείνει στην M-Sport εκτός αν θα δεχόταν μία πολύ καλή προσφορά. Επίσης έχει ξεκινήσει να σκέφτεται το ενδεχόμενο την απόσυρσης.

«Σκέφτομαι το line-up των οδηγών για την επόμενη χρονιά αρκετά. Έχουμε πολλές επιλογές και μιλάμε με πολλούς οδηγούς – μάλλον θα υπάρξουν αλλαγές του χρόνου,» δήλωσε ο Budar.

Όταν ρωτήθηκε ευθέως για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Ogier στην ομάδα, απάντησε: «Συζητάω με τον Sebastien όπως συζητάω και με τους υπόλοιπους οδηγούς.

«Φυσικά και θα ήμασταν χαρούμενοι αν είχαμε έναν τέτοιο οδηγό στην ομάδα.»

Πέρσι οι Γάλλοι δεν κατάφεραν να κλείσουν μία συμφωνία με τον Ogier, αφού η οικονομική τους πρόταση δεν ήταν καθόλου καλή, αφού ο CEO του PSA Group, Carlos Tavares, περιόρισε το φετινό budget. Ωστόσο, τώρα ο Budar δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις για το budget της ομάδας, αλλά σχολίασε ότι η εταιρία τους εμπιστεύεται για να αξιοποιήσουν όσο καλύτερα γίνεται τα χρήματα για να επανέλθει στις νίκες η ομάδα.

Στην συνέχεια ρωτήθηκε αν η ομάδα θα έχει το απαιτούμενο budget για να πάρει τον Ogier, και απάντησε: «Δεν μπορώ να απαντήσω αυτή την ερώτηση αυτή την στιγμή, δεν θέλω να μιλήσω γι’αυτό.

«Έχουμε ένα budget και η εταιρία μας εμπιστεύεται στην διαχείριση αυτών των χρημάτων ώστε η ομάδα να κερδίσει. Εξαρτάται από εμάς, πρέπει να διαχειριστούμε αυτό το budget όσο καλύτερα μπορούμε για να επιστρέψουμε στις νίκες.

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

Σχόλια

comments

Powered by Facebook Comments

Διαβάστε το έβδομο τεύχος του TotalMAG

About The Author

mm

Το motorsport είναι η αρρώστια μου. Σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων και γράφω στο totalracing.gr.