Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας για την υπερειδική του Rally Ακρόπολις

Add us as preferred source
Rally Ακρόπολις, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, 2025

Η Τροχαία Αττικής ενημέρωσε για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα τεθούν σε ισχύ στο κέντρο της Αθήνας και τους δρόμους γύρω από το Καλλιμάρμαρο και το Ζάππειο, για την εκκίνηση και την υπερειδική του φετινού Rally Ακρόπολις.

Ακολουθεί η ανακοίνωση με τα κυκλοφοριακά μέτρα που θα παρθούν:

 

Αποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων ευρύτερα των περιοχών διεξαγωγής της Εκκίνησης και της Υπερειδικής Διαδρομής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, η Τροχαία Αττικής προχωρά στις παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 25 και 26/06/2025:

Α. Απαγόρευση στάσης – στάθμευσης των οχημάτων:

α. Από την 18.00 ώρα της 25-06-2025 έως πέρας διεξαγωγής του αγώνα, στις κατωτέρω οδούς :

– Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της.

Πλατεία Καραϊσκάκη (ΔΙΣΚΟΒΟΛΟΣ).

– Ακακιών, σε όλο το μήκος της.

β. Από την 05.00 ώρα της 26-06-2025 έως πέρας διεξαγωγής του αγώνα της, στις παρακάτω οδούς:

Λ. Β. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της από τη Λ. Β. Σοφίας έως την οδό Ερατοσθένους στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιρόης, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

στις αναφερόμενες οδούς και

 Λ. Β. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ερατοσθένους και Αρδηττού και στα δυο (2) ρεύματα κυκλοφορίας καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Β. Σταδιακή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων:

α. Από την 20:00 ώρα της 25-06-2025 έως πέρας διεξαγωγής του αγώνα την 26-06-2025, στις κατωτέρω οδούς:

Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της.

Πλατεία Καραϊσκάκη (ΔΙΣΚΟΒΟΛΟΣ).

Ακακιών, σε όλο το μήκος της.

β. Από την 10:00 ώρα της 26-06-2025 έως πέρας διεξαγωγής του αγώνα της 26-06-2025, στις παρακάτω οδούς:

Λ. Β. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της από τη Λ. Β. Σοφίας έως την οδό Ερατοσθένους στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βουλιαγμένης, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Λ. Β. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ερατοσθένους και Αρδηττού και στα δυο (2) ρεύματα κυκλοφορίας καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

– Αρδηττού, σε όλο το μήκος της και στα δυο (2) ρεύματα κυκλοφορίας καθώς και στις καθέτους αυτήςέως την πρώτη παράλληλη οδό.

Λ. Β. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δυο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Οι ανωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δύνανται να παραταθούν ή και να τροποποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κατά την κρίση του Επικεφαλής Αξιωματικού των μέτρων Τροχαίας της Υ.Τ. Αθηνών.

Από τις παραπάνω απαγορεύσεις εξαιρούνται τα οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις και αυτά της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του ΕΚΑΒ.

Latest Podcast Undercut · E44 · 11/08/2026 · 67 min

The Undercut Redux #44: 2026 Mid-Season

Η ανασκόπηση του πρώτου μισού της σεζόν που έφερε τη νέα εποχή της Formula 1, είχε έναν βασικό πρωταγωνιστή και πολλές παραπληρωματικές ιστορίες, για ένα…

Add us as preferred source on Google News

Follow TotalRacing on Google News so you never miss an article.

Related Posts