Ο Charles Leclerc συνεχίζει να εστιάζει στα αρνητικά ακόμα και μετά τις δύο νίκες του, καθώς θεωρεί ότι έχει πράγματα να βελτιώσει, ενώ παράλληλα δεν νιώθει ότι είναι ο νο.1 οδηγός της Ferrari.

O Leclerc μίλησε πριν το Grand Prix της Σιγκαπούρης, και έκανε γνωστό ότι μετά από κάθε αγώνα, ακόμα μετά και από φαινομενικά τέλεια Σαββατοκύριακα, εστιάζει στα αρνητικά και προσπαθεί να τα βελτιώσει για τον επόμενο αγώνα.

«Πάντα εστιάζω στα αρνητικά,» δήλωσε ο Μονεγάσκος.

«Ακόμα μετά και από μία νίκη, ακόμα μετά και από ένα φαινομενικά τέλειο Σαββατοκύριακο, πάντα υπάρχει κάτι που μπορείς να βελτιώσεις και ειδικά στον εαυτό μου, αφού είμαι 21 ετών, έχω πολλά να βελτιώσω ακόμα.

«Επομένως, πάντα εστιάζω στα αρνητικά, προσπαθώ να καταλάβω και προσπαθώ να δουλεύω σε αυτά για τον επόμενο αγώνα.»

Όταν ρωτήθηκε για το ποια ήταν τα αρνητικά στους δύο τελευταίους αγώνες, απάντησε: «Νομίζω είναι ο τρόπος που προετοιμάζομαι για τις κατατακτήριες και τον αγώνα και την ισορροπία του set-up ανάμεσα στις κατατακτήριες και τον αγώνα, ίσως κάνουμε έναν συμβιβασμό στις κατατακτήριες για να έχουμε καλύτερο αγώνα.

«Υπάρχουν ακόμα μερικά πράγματα που μπορώ να βελτιώσω. Αλλά σε αυτά τα δύο εστιάζω.»

Μετά και το Grand Prix της Μόντσα βρίσκεται πάνω από τον teammate του, Sebastian Vettel, στην βαθμολογία με διαφορά 13 βαθμών αλλά αυτό δεν του δίνει την αίσθηση ότι είναι ο νούμερο 1 οδηγός της ομάδας:

«Δεν έχω νιώσει ποτέ έτσι. Απ’ έξω δεν ξέρω αν φαίνεται διαφορετικά, αλλά από μέσα, είναι αρκετά ισορροπημένα τα πράγματα.

«Υπήρξαν καταστάσεις στο παρελθόν όπου βοήθησα τον Sebastian και μερικά άλλες όπου με βοήθησε αυτός και νομίζω ότι αυτός είναι ο τρόπος για να πάει η ομάδα μπροστά

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles