Hamilton – Ήταν κρίμα που δεν τελειώσαμε τον τελευταίο γύρο

Add us as preferred source

Ο Lewis Hamilton παραδέχεται πως «ήταν κρίμα» που δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τους τελευταίους γύρους τους στις κατατακτήριες της Suzuka.

Ο Nico Rosberg πήρε την pole position στις κατατακτήριες του Ιαπωνικού GP το Σάββατο, αφήνοντας δεύτερο για μόλις 0.076 δευτ. τον teammate του στη Mercedes. Παρόλα αυτά, οι περισσότεροι οδηγοί είχαν ολοκληρώσει μόνο τις πρώτες προσπάθειές τους στο Q3, καθώς ο Kvyat είχε ένα ατύχημα που τερμάτισε με κόκκινη σημαία τη διαδικασία.

Παρά το γεγονός ότι ο Βρετανός θεωρεί πως ο Rosberg θα μπορούσε να διατηρήσει την pole, ένιωθε πως μπορούσε στον τελευταίο γύρο να ανατρέψει την κατάσταση: «Στον πρώτο μου γύρο έχασα λίγο χρόνο στην Στροφή 11 και στην τελευταία στροφή. Ο Nico τα πάει πολύ καλά αυτό το Σ/Κ. Πραγματικά ένιωθα πολύ καλά στην τελευταία προσπάθεια, αλλά χαίρομαι που ο Kvyat είναι καλά.»

Παράλληλα, στην συνέντευξη Τύπου μετά τις κατατακτήριες, δήλωσε: «Οι μηχανικοί μου έκαναν φανταστική δουλειά με το να φέρουν το μονοθέσιο εκεί που ήθελα. Ήταν εκπληκτικό, οι κατατακτήριες ήταν εκπληκτικές. Διασκέδαζα στη μάχη μου με τον Nico. Ήταν κρίμα που δεν κάναμε τις τελευταίες προσπάθειες.»

H Mercedes έρχεται από ένα απογοητευτικό Grand Prix στη Σιγκαπούρη, όπου και δεν μπόρεσαν να βρεθούν στο βάθρο.

Ωστόσο, ο Hamilton τόνισε πως έχουν αλλάξει τώρα τα πράγματα: «Οι άνθρωποι στην ομάδα δουλεύουν σκληρά να κατανοήσουν το τι έγινε το περασμένο Σ/Κ. Είναι πολύ όμορφο να είσαι πάλι στην κορυφή και το μονοθέσιο συμπεριφέρεται όπως πρέπει.» 

Latest Podcast Undercut · E47 · 14/09/2026 · 55 min

The Undercut Redux #47: Κυνηγώντας ανεμόμυλους

Το ταξίδι της Formula 1 στην Μαδρίτη είχε ιδιαίτερη προσμονή, αρκετές ψευδαισθήσεις και πολλές διαφορετικές πραγματικότητες για τους πρωτοπόρους οδηγούς. Ο Kimi Antonelli είναι ξανά…

Add us as preferred source on Google News

Follow TotalRacing on Google News so you never miss an article.

Related Posts
Περισσότερα

GP Αζερμπαϊτζάν – FP1: Πρώτος ο Russell, πρόβλημα για Antonelli

Ο George Russell ήταν ταχύτερος στο FP1 του GP Αζερμπαϊτζάν με 1:45.387, μπροστά από Verstappen και Leclerc. Υδραυλικό πρόβλημα έθεσε εκτός προγράμματος τον Kimi Antonelli, ενώ δύο Virtual Safety Car διέκοψαν τη διαδικασία.