Η Hyundai ανακοίνωσε ότι την θέση του Andreas Mikkelsen στο Rally Πορτογαλίας θα πάρει ο Sebastien Loeb, μετά και το βάθρο του στο Rally Χιλής.

Ο Loeb στον πρώτο του χωμάτινο αγώνα με το i20 Coupe WRC είχε μία εξαιρετική επίδοση, παίρνοντας και το πρώτο του βάθρο με την Κορεατική ομάδα.

Αυτό έκανε τον Andrea Adamo, επικεφαλής της Hyundai, να αλλάξει το line-up της ομάδας του για το ερχόμενο Rally Πορτογαλίας με σκοπό να διεκδικήσει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί.

«Η απόφαση δεν πάρθηκε εύκολα,» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ιταλός.

«Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά ως ομάδα και να πάρουμε τα μέγιστα από τα πληρώματα μας. Ο Sebastien [Loeb] και ο Daniel [Elena] έκαναν έναν πολύ δυνατό αγώνα στην Χιλή, και βρήκαν μία αρκετά καλή αίσθηση με το αυτοκίνητο στο χώμα. Πιστεύουμε ότι η συνεισφορά τους θα μας επιτρέψει να αυξήσουμε τους βαθμούς που μπορούμε να πάρουμε από την Πορτογαλία. 

«Προσπαθούμε σκληρά να βρούμε έναν τρόπο έτσι ώστε να ξαναβρεί την αυτοπεποίθηση του ο Andreas Mikkelsen, και είμαστε σίγουροι ότι θα πάει στον επόμενο αγώνα του, Σαρδηνία, με τον ίδιο τρόπο όπως στην Αργεντινή. Όταν έχει ένα line-up σαν το δικό μας, και βλέπεις τα αποτελέσματα από την Χιλή, πρέπει να αντιδράσεις γρήγορα.»

Από την μεριά του, ο Loeb δήλωσε:

«Είχα εξαιρετική αίσθηση από το Hyundai i20 Coupe WRC στην Χιλή, κάτι που φάνηκε από τον τερματισμό μας στο βάθρο. Είμαι χαρούμενος που θα μπορέσω να χτίσω πάνω σε αυτό τον ρυθμό συμμετέχοντας στο Rally Πορτογαλίας. Αυτή ήταν μία απόφαση που δεν περίμενα αλλά νιώθω καλά με αυτή και είμαι αποφασισμένος να πάρω ακόμα ένα καλό αποτέλεσμα.»

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles