Φανερά ενοχλημένος και απογοητευμένος είναι ο Jorge Lorenzo από την εμφάνισή του στον αγώνα της Χερέθ, στον οποίον κατετάγη μόλις 12ος.

Ο Ισπανός έχει αρκετά καλές αναμνήσεις από τον αγώνα της πατρίδας του, και σε αυτόν ήλπιζε να ανακάμψει μετά από 3 δύσκολα GP στην αρχή της συνεργασίας του με τη Honda.

Ωστόσο, μετά από ένα κακό Σάββατο ακολούθησε μία εξίσου κακή Κυριακή, που τον είδε να μάχεται για τις τελευταίες βαθμολογούμενες θέσεις, προτού τερματίσει 12ος, χάρη σε εγκαταλείψεις προς το τέλος του GP.

Ο ίδιος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για αυτό το αποτέλεσμα, αν και τόνισε πως θα βρει λύση στα προβλήματα που έχει με την RC213V:

«Προφανώς δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος με τον αγώνα που έκανα. Δεν μπορώ να είμαι ενθουσιασμένος. Το μόνο που μπορώ να είμαι, είναι λυπημένος, απογοητευμένος και ανήσυχος.

«Θα συνεχίσω να παλεύω, φυσικά, έχουμε ένα σημαντικό τεστ τώρα [στη Χερέθ] με αρκετά πράγματα που θα δοκιμάσουμε και που ελπίζουμε ότι θα μας δώσουν λίγη ταχύτητα.

«Είναι δύσκολες στιγμές αυτές για μένα, αλλά θα παραμείνω αισιόδοξος και αυτή είναι η μόνη νοοτροπία που μπορώ να έχω.

«Μπορείτε να δείτε την έκφραση στο πρόσωπό μου, δεν είναι χαρούμενη – αυτό συμβαίνει για κάποιο λόγο, δεν μ’αρέσει να έχω αγώνες σαν αυτόν, γιατί έδωσα τα πάντα στην πίστα αλλά δεν μπορούσα να πάω πιο γρήγορα.

«Δε μ’αρέσει η θέση στην οποία βρίσκομαι, αλλά είμαι πρωταθλητής και οι πρωταθλητές συνεχίζουν να παλεύουν μέχρι να βρουν μία λύση, και θα βρω λύση.»

Και συνέχισε:

«Όταν ήμουν μόνο στην 14η θέση, δεν είχα ρυθμό, δεν μπορούσα να νιώσω άνετα στη μοτοσυκλέτα και ήμουν αργός.

«Αν είσαι γρήγορος, ανακτάς θέσεις, αλλά δεν μπορούσα να το κάνω γιατί δεν ήμουν αρκετά ανταγωνιστικός.»

Πηγή: autosport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles