Μάχη έξι οδηγών προβλέπει ο Vettel για το πρωτάθλημα

Ο Sebastian Vettel αναμένει μία κλειστή μάχη για το πρωτάθλημα καθώς και οι τρεις κορυφαίες ομάδες έχουν την δυναμική να το κατακτήσουν.

Ο Γερμανός πιστεύει ότι τόσο οι Mercedes, Ferrari όσο και η Red Bull έχουν την δυναμική να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, και με τους έξι οδηγούς των ομάδων «θα έχουν λόγο μέχρι το τέλος» και ελπίζει η μάχη για το πρωτάθλημα να διαρκέσει αρκετά.

«Νομίζω ότι έχουμε τρεις πολύ δυνατές ομάδες, και οι τρεις έχουν την δυναμική να κάνουν μία πολύ, πολύ δυνατή σεζόν,» δήλωσε ο Vettel.

«Κοιτάμε πρώτα τους εαυτούς μας, και ελπίζουμε και οι δυο μας να είμαστε μπροστά από όλους, αλλά γνωρίζουμε ότι θα είναι όλοι πολύ κοντά.

«Νομίζω επίσης ότι ο Pierre [Gasly] ήταν άτυχος στις κατατακτήριες, δεν νομίζω ότι υστερούσε πολύ από τον Max κατά την διάρκεια όλου του Σαββατοκύριακου. Οπότε, ο αγώνας του λίγο-πολύ χάθηκε στην εκκίνηση.

«Αλλά πιστεύω ότι και οι έξι αυτοί οδηγοί θα έχουν λόγο μέχρι το τέλος, ελπίζω όλοι να παραμείνουμε στην μάχη για όσο περισσότερο γίνεται.»

Hamilton – Μία πολύ, πολύ ωραία μάχη ανάμεσα στις τρεις ομάδες.

«Είμαι εδώ πολύ καιρό και ποτέ δεν ήξερα [τι ισχύει] μετά τον πρώτο αγώνα,» δήλωσε ο Hamilton για την δυναμική των ομάδων. «Έτσι μετά τους τέσσερις πρώτους αγώνες παίρνεις μία ιδέα για το που βρίσκονται όλοι.

«Μπορεί να είναι έτσι για τους τέσσερις πρώτους αγώνες, ή μπορεί να είναι διασκορπισμένα αποτελέσματα. Είχαμε χρονιές που είχαμε διαφορετικούς νικητές στους πρώτους αγώνες.

«Δεν έχω την μαγική σφαίρα, έτσι δεν μπορώ να πω. Αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα πιέσουμε για το καλύτερο από εδώ και πέρα.»

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
13
Shares
Previous Article

Οι συμμετοχές του Rally Κορσικής (+vids)

Next Article

Δικαιώθηκε η Ducati για το winglet του πίσω τροχού

Related Posts