Μακριά από το ιδανικό το Rally Αργεντινής για τον Ogier

OGIER

O Sebastien Ogier είχε άλλες προσδοκίες για το Rally Αργεντινής, ενώ εξηγεί τι έφταιξε και κατετάγη στην τέταρτη θέση.

Αν και ο οδηγός της M-Sport ξεκίνησε καλά στο πρώτο loop της δεύτερης μέρας, στην συνέχεια έχανε αρκετό χρόνο λόγω προβλημάτων του Fiesta RS WRC, καθώς είχε μόνο πίσω κίνηση, και επομένως ήταν αδύνατον να παλέψει για μία θέση στο βάθρο.

«Ο αγώνας άρχισε αρκετά καλά με ένα ικανοποιητικό πρώτο loop,» δήλωσε ο Γάλλος πρωταθλητής. «Η τέταρτη θέση είναι ένα σχετικά καλό αποτέλεσμα, αν υπολογίσεις το τι επιφέρει το να ξεκινάς πρώτος στις ειδικές, κάτι το οποίο είναι πάντα δύσκολο να το διαχειριστείς με το χώμα.

«Επομένως, είχαμε λόγους για να είμαστε αισιόδοξοι και ακόμα τα αποτελέσματα δεν ανταποκρίνονται στις ελπίδες μας εξαιτίας των πολλών προβλημάτων, τα οποία μας καθυστέρησαν καθ’όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Οι εμφανίσεις μας δεν ήταν αυτές που ελπίζαμε.

«Αυτό είχε να κάνει με το γεγονός ότι το αυτοκίνητο σπίνιαρε συχνά, με αποτέλεσμα να χάνουμε πρόσφυση, να χάνουμε σε απόδοση και να φθείρονται τα ελαστικά πολύ γρήγορα – αν και η διαχείριση των ελαστικών ήταν πάντα το δυνατό μας σημείο».

Ωστόσο, ο ίδιος τόνισε ότι θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, κρατώντας τα θετικά: «Με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι που σημειώσαμε σημαντικούς βαθμούς στο πρωτάθλημα, γιατί, ακόμα κι αν ο Thierry Neuville μείωσε σε σχέση με εμάς, αυξήσαμε το προβάδισμά μας από τον πλησιέστερο αντίπαλό μας, τον Jari-Matti Latvala. Αυτό είναι ένα από τα θετικά που κρατάω από αυτό το Σαββατοκύριακο.

«Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να αναλύσουμε τα δεδομένα από αυτό το τριήμερο και να προσπαθήσουμε να βρούμε λύση κατά τη διάρκεια των επόμενων δοκιμών».

Πηγή: wrc.com

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Αφιέρωμα - Lancia Delta S4: Απλοϊκά γρήγορο, απλοϊκά επικίνδυνο

Next Article

Ορόσημο το Rally Αργεντινής στην καριέρα του Evans

Related Posts