Ο Verstappen χάρισε τη νίκη, σύμφωνα με τον Marko

Ο Max Vertsappen έχασε τη νίκη στο GP της Κίνας εξαιτίας της σύγκρουσης με το μονοθέσιο του Vettel, όπως εκτιμά ο σύμβουλος της Red Bull, Helmut Marko.

Ο Max Verstappen φαίνεται να επωφελήθηκε από την εμφάνιση του Αυτοκινήτου Ασφαλείας στον αγωνιστικό χώρο έπειτα από τη σύγκρουση των οδηγών της Toro Rosso καθώς του έδωσε τη δυνατότητα να μεταπηδήσει στα πιο μαλακά ελαστικά και να φανεί πιο ανταγωνιστικός στο τελευταίο μέρος του αγώνα.

Ο οδηγός της Red Bull θέλοντας να κλέψει την τρίτη θέση από τον Γερμανό πιλότο της Ferrari, Sebastian Vettel επιχείρησε κάτι αρκετά ριψοκίνδυνο που προκάλεσε τη μεταξύ τους σύγκρουση αλλά του επέφερε και ποινή δέκα δευτερολέπτων γεγονός που τον έριξε από την τέταρτη στην πέμπτη θέση.

Ο Verstappen αναγνώρισε τις ευθύνες του, ενώ ο Marko δήλωσε σχετικά: «Ο Max αναγνώρισε το λάθος του και ζήτησε συγνώμη για αυτό που έγινε,» ενώ όταν ρωτήθηκε για το τι είπε ο ίδιος στον Ολλανδό οδηγό, απάντησε: «Ότι δε πρέπει να το παρακάνει, είχε μια νίκη στα χέρια του και την άφησε μόνος του να φύγει. Πρέπει να παραδεχθώ ότι είναι όμως ένας πολύ καλός οδηγός και είναι μόλις 19-20 ετών, το αίμα του βράζει επομένως είναι λογικό να συμβαίνουν αυτά.»

 

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.