Την πεποίθηση πως ο Charles Leclerc θα γίνει νωρίτερα από τον Max Verstappen πρωταθλητής χάρη στην ωριμότητά του εξέφρασε ο Felipe Massa.

Ο Βραζιλιάνος, που πλέον οδηγεί στη Formula E για λογαριασμό της Venturi, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο ιταλικό motorsport.com, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για τον νεαρό οδηγό της Ferrari.

Όντας κι ο ίδιος ένας βετεράνος του Μαρανέλο, έχοντας θητεύσει εκεί για 9 συνεχόμενες σεζόν, είχε να πει τα καλύτερα για την ωριμότητα του νου του Leclerc, που θεωρεί πως θα του φέρει και τον πρώτο τίτλο νωρίτερα από το «αντίπαλο δέος» Max Verstappen:

«Είναι πολύ ταλαντούχος, αλλά αυτό που με εντυπωσιάζει περισσότερο είναι το μυαλό του, και η ικανότητά του να διαχειρίζεται την πίεση.

«Δεν ξέρω αν είναι ταχύτερος ή πιο αργός από τον Verstappen, αλλά οι επτά poles στην πρώτη του χρονιά με τη Ferrari λένε πολλά. Έκανε κάποια λάθη, αλλά πιστεύω πως πρέπει να συνυπολογίσουμε την ελάχιστη εμπειρία του στην F1 και το τι ήταν η πρώτη του χρονιά σε κορυφαία ομάδα.

«Είναι ένα μελλοντικός πρωταθλητής, και πιστεύω πως δεν θα πρέπει να περιμένουμε πολύ. Δεν αποκλείω να το καταφέρει αυτό πριν τον Verstappen.»

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles