Με αναβαθμισμένη μονάδα ισχύος ο Ricciardo στο GP Γαλλίας

Ο Daniel Ricciardo θα είναι ο μοναδικός οδηγός με μονάδα ισχύος της Renault που θα έχει στην διάθεση του την B-Spec έκδοση του κινητήρα.

Μετά την αρκετά καλή εμφάνιση της Γαλλικής ομάδας στο GP του Καναδά, η ίδια αποφάσισε να φέρει αναβαθμίσεις στο μονοθέσιο της, έτσι ώστε να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα, με την αρχή να γίνεται στον εντός έδρας αγώνα της, με την εισαγωγή ενός νέου κινητήρα.

Ο επικεφαλής την Renault, Cyril Abiteboul, δήλωσε:

«Θα παρουσιάσουμε την νέα B-Spec έκδοση της ICE (κινητήρας εσωτερικής καύσης) αυτό το Σαββατοκύριακο στο μονοθέσιο του Ricciardo. Η νέα ICE είναι ένα καλό βήμα μπροστά σε ό,τι αφορά την απόδοση.»

Ο Nico Hulkenberg δεν θα έχει τον νέο κινητήρα, καθώς ήθελαν να αποφύγουν τις ποινές, αλλά θα τον έχει στην διάθεση του στο επόμενο GP, στην Αυστρία.

«Ο Nico θα έχει τον νέο κινητήρα στους επόμενους αγώνες, αλλά επειδή θα πάρει ποινή καθώς θα περάσει το όριο των τριών ICE ανά σεζόν, δεν θέλαμε να γίνει αυτό στην Γαλλία, στον εντός έδρας αγώνα μας,» εξήγησε ο Abiteboul.

«Η ICE ήταν να εισαχθεί σε μερικούς αγώνες από τώρα, αλλά κερδίσαμε χρόνο, και είμαστε χαρούμενοι που θα μπορέσει να την έχουμε στην διάθεση μας εδώ.»

Πέρα από την νέα ICE η Renault έφερε νέο πάτωμα, νέα sidepods και νέο ρύγχος.

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Από λάθος σε λάθος, και πάλι από την αρχή

Next Article

GP Γαλλίας - FP1: Hamilton και Mercedes στην πρωτιά

Related Posts