Με ελάχιστες δοκιμές στο Μεξικό Ogier και Suninen

Η M-Sport είχε προγραμματίσει να κάνει 5 μέρες δοκιμών ώστε να προετοιμαστούν οι οδηγοί της για το Rally Μεξικού, αλλά η κακοκαιρία τους ανάγκασε να ακυρώσουν δύο από αυτές.

Τα τεστ της Βρετανικής ομάδας έγινε στην Νότια Ισπανία, με του Elfyn Evans και Sebastien Ogier να οδηγούν για 2 μέρες ο καθένας, με τον Teemu Suninen να κάνει μία μέρα δοκιμών.

Ωστόσο, η κακοκαιρία που έπληξε την Ευρώπη, την ανάγκασε να ακυρώσεις τις δύο τελευταίες μέρες δοκιμών, με τον Γάλλο να κάνει μόνο μία μέρα δοκιμών, και τον Φινλανδό να μην κάνει καθόλου δοκιμες.

«Οι τελευταίες δύο μέρες των δοκιμών μας ακυρώθηκαν από τις χειμερινές συνθήκες που επικρατούσαν, αλλά καταφέραμε να συλλέξουμε αρκετά χρήσιμα δεδομένα – και από τις δύο ημέρες δοκιμών και τις δύο μέρες στο Ford’s Climatic Chamber στο Dunton,» δήλωσε ο Malcolm Wilson.

«Έχουμε τρεις πάρα πολύ ικανούς οδηγούς που θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα, και η ομάδα θέλει να δει τα Fiesta στο βάθρο.

Ο Suninen δήλωσε: «Είναι κρίμα που ο χειμωνιάτικος καιρός δεν μας επέτρεψε να κάνουμε δοκιμές, αλλά αυτά συμβαίνουν μερικές φορές και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε όσο γίνεται καλύτερα το Shakedown ώστε να βρούμε την σωστή αίσθηση στο αυτοκίνητο.»

Πηγή: wrc.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles