Με Fiesta RS WRC σε Μόντε Κάρλο και Κορσική ο Bouffier

Ο Bryan Bouffier θα αγωνιστεί με το τρίτο Fiesta RS WRC στο Rally Μόντε Κάρλο και στο Rally Κορσικής.

Ο Γάλλος έχει κερδίσει και τους δύο αγώνες, το 2011 το Μόντε Κάρλο όταν προσμετρούσε στο IRC και το 2013 το Rally Κορσικής.

Ο Malcolm Wilson πιστεύει ότι η εμπειρία που έχει σε αυτούς τους δύο αγώνες ο Bouffier θα βοηθήσει αρκετά την ομάδα του να υπερασπιστεί τα πρωταθλήματα που πήρε την προηγούμενο σεζόν.

«Είναι καλό που έχουμε τον Bryan στην ομάδα μας για το Μόντε Κάρλο και την Κορσική. Σε αυτούς τους αγώνες, η εμπειρία του είναι αδιαμφισβήτητη,» δήλωσε ο Malcolm Wilson. «Αυτά είναι δύο πολύ ιδιαίτερα rally στο καλεντάρι και οι συνθήκες και οι επιλογές των ελαστικών συχνά επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα.

«Με την γνώση του Bryan, θα έχουμε έναν άσσο στο μανίκι μας για να υπερασπιστούμε τα πρωταθλήματα που πήραμε.»

Ο Γάλλος θα συμμετάσχει για 9η φορά στο Rally Μόντε Κάρλο και ελπίζει σε ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να βοηθήσει την ομάδα.

«Ειλικρινά δεν περίμενα να έχω την ευκαιρία να οδηγήσω αυτό το αυτοκίνητο – ούτε σε δοκιμές – έτσι είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Είναι πάντα πολύ ευχάριστη εμπειρία να δουλεύεις με τον Malcolm και με την M-Sport, και η επιτυχία τους  το 2017 με κάνει υπερήφανο που θα δουλέψω πάλι μαζί τους.

«Το Μόντε Κάρλο και η Κορσική είναι δύο πολύ διαφορετικοί αγώνες, αλλά είναι και δύο από τους αγαπημένους μου. Είναι δύο «Γαλλικοί» αγώνες και είναι πάντα ευχάριστο να αγωνίζεσαι εντός έδρας – ακόμα περισσότερο με αυτά τα νέα αυτοκίνητα!

«Το πλάνο μου είναι να είμαι ήρεμος και να το διασκεδάσω. Επίσης θα ήθελα να πάρω μερικούς βαθμούς για την ομάδα – αυτό θα είναι το κερασάκι στην τούρτα!»

Αυτά θα είναι τα χρώματα του Fiesta RS WRC που θα οδηγήσει:

Πηγή: wrc.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

Διαβάστε το έβδομο τεύχος του TotalMAG

About The Author

mm

Το motorsport είναι η αρρώστια μου. Σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων και γράφω στο totalracing.gr.