Με μικρές αναβαθμίσεις στη Γαλλία η Ferrari

Ο επικεφαλής της Ferrari, Mattia Binotto, έκανε γνωστό πως η ομάδα του θα φέρει μερικές «μικρές αναβαθμίσεις» για το επερχόμενο Γαλλικό Grand Prix.

Ο Καναδάς αποτέλεσε την δεύτερη μεγάλη ευκαιρία της Ferrari (μετά το Μπαχρέιν) για να πάρει την παρθενική της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, όμως δεν τα κατάφερε χάρη στην ποινή που δέχθηκε ο Sebastian Vettel.

Αν κι είχε υπογραμμιστεί πριν τον αγώνα στο Μόντρεαλ πως η Scuderia δεν θα έχει κάποιο μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων στο εγγύς μέλλον, εντούτοις ο Mattia Binotto τόνισε με δηλώσεις του πως, ενόψει Paul Ricard, η ομάδα του θα έχει μερικές αναβαθμίσεις όχι μεγάλης εμβέλειας, αλλά σίγουρα μεγάλης σημασίας:

«Μετά τον Καναδά, σίγουρα θέλουμε να επιστρέψουμε στον σωστό δρόμο και να δώσουμε μάχες ξανά. 

«Στη Γαλλία, θα έχουμε κάποιες μικρές αναβαθμίσεις, κάποια πράγματα που θα μας δείξουν την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουμε στην εξέλιξη του μονοθέσιου.

«Δεν θα έχουμε τη λύση στα προβλήματα του μονοθέσιου, αλλά το feedback που θα έχουμε αυτές τις αναβαθμίσεις θα είναι σημαντικό για τα βήματα που θα κάνουμε.

«Το Paul Ricard ήταν μία πολύ δύσκολη πίστα για εμάς πέρυσι, και γνωρίζουμε πως δεν ταιριάζει και πολύ στο μονοθέσιό μας, αλλά τίποτα δεν είναι απίθανο, οπότε θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.»

Πηγή: Ferrari Media

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
47
Shares
Previous Article

Lorenzo για το ατύχημά του: Χτύπησα στον φράχτη, φοβήθηκα πολύ

Next Article

Οι επιλογές ελαστικών για το GP Αυστρίας 2019

Related Posts