Με νέο livery η Williams μετά την λήξη της συνεργασίας με την Rokit

Η Williams ετοιμάζεται να αλλάξει τα χρώματα του μονοθεσίου της, μετά την αποχώρηση της εταιρίας τηλεπικοινωνιών Rokit.

H Βρετανική ομάδα προχώρησε την Παρασκευή σε μια ανακοίνωση που τάραξε τα νερά καθώς τερμάτισε τη συνεργασία της με την Rokit, ενώ το συμβόλαιο ήταν ενεργό μέχρι το 2023.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, η ιδιοκτήτρια της ομάδας Claire Willams, αρνήθηκε να κατονομάσει τους λόγους της ρήξης, αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι δεν έγινε από πλευράς της ομάδας.

«Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά από την πλευρά μας τιμήσαμε το συμβόλαιο με την Rokit.»

Aπό τη στιγμή που η Williams υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία, άλλαξε τα χρώματά της σε μπλε και άσπρο εν όψει της νέας σεζόν. Όμως εξαιτίας της παύσης της συνεργασίας, η Βρετανική ομάδα θα χρησιμοποιήσουν νέα χρώματα για το 2020.

Προφανώς τα χρώματα του μονοθεσίου είναι κάτι που θα το εξετάσουμε όταν ξαναρχίσει η δράση στις αρχές Ιουλίου. Θα ανακοινώσουμε την όψη του λίγες μέρες πριν την έναρξη της σεζόν.

Παρόλο που ο τερματισμός της συνεργασίας  δεν είναι ιδανικός στην παρούσα φάση, η Williams είναι αισιοδοξεί ότι θα βρεθεί σπόνσορας κάποiα στιγμή στη διάρκεια της χρονιάς. Πιστεύει ότι η συνεργασία με την entertainment agency 1920 θα βοηθήσει να διαφημιστεί και να προχωρήσει μπροστά η ομάδα.

Νιώθω ότι φροντίζουμε τους συνεργάτες μας με τον καλύτερο τρόπο, και για αυτό τον λόγο τα τελευταία χρόνια πολλοί από αυτούς παραμένουν μαζί μας,» πρόσθεσε ο Claire Williams

«Συνεργαζόμαστε τώρα με έναν νέο οργανισμό, και στοχεύουμε η oμάδα να ξαναβγεί στην αγορά, και ήμαστε πολύ αισιόδοξοι με αυτήν την προσπάθεια.

«Η Williams πάντα έκανε πολύ καλή δουλειά στο να προσελκύει νέους συνεργάτες και πιστεύω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να το πράττουμε και στο μέλλον. Η Williams είναι μια μεγάλη ομάδα και είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσει να είναι.»

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
25
Shares
Previous Article

Υποχρεωτική η δοκιμή πειραματικών γομών κατά την διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών

Next Article

Ο Ecclestone για την διαφωνία για το budget cap και τους νέους κανονισμούς

Related Posts