Με πλήρες πρόγραμμα και σκληρές ειδικές το Rally Ακρόπολις

Το πρόγραμμα του φετινού Rally Ακρόπολις αναμένεται να είναι κοντά στα 300 χιλιόμετρα, με τις ειδικές να επιβεβαιώνουν το σκληρό χαρακτήρα του.

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστή η είδηση ότι το Rally Ακρόπολις θα αποτελέσει τον 10ο αγώνα της σεζόν του WRC, και θα διεξαχθεί στις 9 με 12 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πηγή του dirtfish.com, το Rally Ακρόπολις θα έχει κοντά στα 300 αγωνιστικά χιλιόμετρα, παρόλο που η FIA έχει κάνει γνωστό ότι όποιος αγώνα μπαίνει στο πρόγραμμα για να αντικαταστήσει κάποιον άλλον θα μπορεί να έχει λιγότερα από 300 αγωνιστικά χιλιόμετρα, με σκληρές ειδικές, που θα επιβεβαιώνουν την φήμη του σκληρού αγώνα.

«Μας αρέσει η ημερομηνία του Σεπτεμβρίου, μπορώ να πω είναι η ιδανική ημερομηνία για εμάς. Μπορεί ακόμα να υπάρχει ζέστη – μπορεί να έχουμε 35 βαθμούς τον Σεπτέμβριο, έτσι θα υπάρχει μία πρόκληση, επίσης υπάρχει λιγότερη κίνηση γιατί έχει τελειώνει η καλοκαιρινή σεζόν,» ανέφερε η πηγή.

«Ο στόχος είναι να έχει εμβολιαστεί το 80% του πληθυσμού μέχρι τον Σεπτέμβριο, αυτό σε συνδυασμό με τα μέτρα προστασίας, όπως οι μάσκες, πιθανότατα να είναι αρκετά για να υπάρχουν θεατές  – αυτό είναι σημαντικό για εμάς,» πρόσθεσε η πηγή.

Η βάση του αγώνα δεν έχει οριστεί ακόμα, με την Λαμία και το Λουτράκι να είναι οι δύο υποψήφιες πόλεις. Πιθανότατα η βάση του αγώνα θα είναι στο Λουτράκι, ενώ η πρώτη μέρα θα είναι εκτός βάσης, και θα περιλαμβάνει ειδικές όπως η Θήβα, το Δροσοχώρι αλλά και οι Βωξίτες, με τα πληρώματα να έχουν αλλαγή ελαστικών στα μισά της μέρας.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
92
Shares
Previous Article
Franco Morbidelli (SRT Petronas Yamaha Flickr)

GP Qatar - FP1: Με το δεξί ο Morbidelli, A. Espargaro και Miller πίσω του

Next Article

GP Bahrain - FP2: Ταχύτερος ο Verstappen, κοντά του ο Norris, τρίτος ο Hamilton

Related Posts