Με Skoda Fabia R5 στο Μόντε Κάρλο ο Mikkelsen

MIKKELSEN

Ο Andreas Mikkelsen θα αγωνιστεί στο Rally Μόντε Κάρλο με ένα Skoda Fabia R5, όπως το TotalRacing.gr είχε ήδη γράψει από χθες.

Στόχος του Νορβηγού είναι να συμμετάσχει σε μερικούς αγώνες φέτος και να βρει ομάδα για το 2018, ούτως ώστε να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία και να παλέψει για τον τίτλο.

Για αυτό κι επέλεξε μετά την αποχώρηση της Volkswagen από το WRC να αγωνιστεί στο πρώτο rally της χρονιάς για λογαριασμό της Skoda Motorosport.

Ο ίδιος δήλωσε: «Η συνέπεια της αποχώρησης της Volkswagen ήταν ότι όλες οι θέσεις στο WRC είχαν ήδη κλείσει. Για αυτό το λόγο, το 2017 θα έχει να κάνει με το να μείνω σε επαφή με τα rally και να βρω θέση στην σωστή ομάδα για να μπορέσω να παλέψω για το πρωτάθλημα του WRC το 2018. 

«Δε ξέρουμε τι θα φέρει η επόμενη σεζόν. Αλλά, φυσικά, ελπίζω να οδηγήσω όσο το δυνατόν περισσότερο και στοχεύουμε να συμμετάσχουμε σε συγκεκριμένα rally.»

Παρόλα αυτά, ο Mikkelsen φαίνεται αισιόδοξος για τη χρονιά που έρχεται, παρά το γεγονός ότι δεν θα αγωνιστεί καθ’ όλη τη διάρκειά της.

«Νιώθω λες και γυρνάω στο σπίτι μου. Η Skoda ήταν που μου έδωσε μία ευκαιρία εξ αρχής και μαζί πανηγυρίσαμε δύο τίτλους στο IRC, που μου έδωσαν την ευκαιρία να οδηγήσω για τη Volkswagen Motorsport. 

«Τώρα η κατάσταση είναι έτσι, πιστεύω θα είναι διασκεδαστικό να τρέξω ξανά με τη Skoda.

«Ελπίζω να φέρουμε στη Skoda τα αποτελέσματα που θέλει στο Μόντε Κάρλο. Είναι ένα δύσκολο rally, αλλά έχω παρεί καλά αποτελέσματα εκεί στο παρελθόν. 

«Φέτος τερματίσαμε δεύτεροι και ήταν και ο πρώτος αγώνας του Anders [Jaeger] με αμάξι του WRC. Οπότε, έχουμε σίγουρα μία καλή αίσθηση από εκείνον τον αγώνα, κι ας είναι το πιο δύσκολο rally στο WRC.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Marchionne - O Vettel πρέπει να είναι πιο ήρεμος

Next Article

Παρελθόν από τη Williams ο Pat Symonds

Related Posts