Με τη Citroen στο Rally Σουηδίας ο Ostberg

Στο Rally Σουηδίας θα κάνει το ντεμπούτο του για το 2018 ο Mads Ostberg, με τον Νορβηγό να οδηγεί για λογαριασμό της Citroen.

Ο Ostberg έμεινε χωρίς ομάδα για το 2017 και περιορίστηκε σε 8 αγώνες με την ιδιωτική Adapta και το Fiesta RS WRC.

Φέτος όμως, έχοντας βάλει πωλητήριο στο Fiesta, έψαξε μία θέση για one-off σε εργοστασιακή ομάδα και τα κατάφερε, καθώς θα αγωνιστεί με ένα C3 WRC στο δεύτερο rally της σεζόν, στη χιονισμένη Σουηδία, εκεί όπου έχει πανηγυρίσει και την 3η θέση το 2014 με το DS3 WRC.

Σε δηλώσεις του στο πλαίσιο του Autosport International Show, ο Νορβηγός είπε:

«Είναι έκπληξη ακόμα και για μένα – είμαι πολύ χαρούμενος και νιώθω τιμή που θα είμαι μέρος της ομάδας για το Rally Σουηδίας. Είναι ένας από τους αγαπημένους μου αγώνες κι έχω βρεθεί στο βάθρο πολλές φορές, οπότε θα προσπαθήσω να το κάνω ξανά.»

Μάλιστα, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως αυτός είναι ο μοναδικός αγώνας που θα κάνει με τα χρώματα των Γάλλων, αν κι ελπίζει σε κάτι παραπάνω:

«Νιώθω πως έχω κίνητρο και ελπίζω πως μαζί θα καταφέρουμε να πάρουμε καλά αποτελέσματα και θα αγωνιστώ σε μερικούς ακόμη αγώνες μέσα στη χρονιά. Αυτή η ομάδα είναι τρομερή, έχω δουλέψει μαζί της στο παρελθόν και ξέρω τι εκπροσωπούν.»

Πηγή: Autosport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm
Αρχισυντάκτης

Δημοσιογραφία η τρέλα μου, τα motorsport η αγάπη μου. Σπουδάζω στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και γράφω στο totalracing.gr τα τελευταία 6 χρόνια.