Με την M-Sport στην Τουρκία ο Pontus Tidemand

Ο Pontus Tidemand θα κάνει την τρίτη του φετινή συμμετοχή με την ομάδα της M-Sport στο WRC, και συγκεκριμένα στο Rally Τουρκίας, όπως έγινε γνωστό σήμερα.

Ο Σουηδός οδηγός αγωνίστηκε με το τρίτο Ford Fiesta WRC στο Rally Μόντε Κάρλο και στο Rally Σουηδίας, με καλύτερο τερματισμό την 8η θέση στον αγώνα της πατρίδας του.

Τότε είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να κάνει κι άλλους αγώνες μέσα στην σεζόν στην μεγάλη κατηγορία, και με την βοήθεια των χορηγών του, κατάφερε να διασφαλίσει μία θέση για το Rally Τουρκίας.

Επίσης ήταν να αγωνιστεί με την εργοστασιακή ομάδα της M-Sport στο WRC2 στο Rally Γερμανίας αλλά η συμμετοχή αποσύρθηκε.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που επιστρέφω στο WRC, και στην ομάδα της M-Sport – περίμενα αυτή την στιγμή από το τέλος του Rally Σουηδίας,» δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Είμαι τόσο χαρούμενος που τελικά θα συμβεί αυτό και θέλω να ευχαριστήσω την M-Sport και τους τοπικούς συνεργάτες μου για την συνεχή τους στήριξη, και όλους όσους με βοήθησαν.

«Το Fiesta WRC είναι το καλύτερο αυτοκίνητο για να οδηγείς και παρά το γεγονός ότι είχα να μάθω αρκετά πράγματα στο Μόντε Κάρλο και στην Σουηδία, αγάπησα το αυτοκίνητο από την πρώτη μέρα.

«Έχω εστιάσει πλήρως στο να είμαι όσο καλύτερα προετοιμασμένος γίνεται γιατί γνωρίζω από πέρσι ότι είναι ένας αρκετά σκληρός αγώνας – αλλά είμαι έτοιμος για τον πρόκληση.»

Ο αγωνιστικός διευθυντής της M-Sport, Rich Millener, είπε σχετικά:

«Είναι ωραίο που βλέπουμε τον Pontus πάλι στην ομάδα και πίσω από το τιμόνι του Fiesta WRC.

«Δεν ήταν και τόσο τυχερός στους αγώνες που έκανε νωρίτερα μέσα στην χρονιά φέτος – η θέση εκκίνησης και μερικά τεχνικά προβλήματα δεν τον βοήθησαν – αλλά αν κάτσεις και σκεφτείς τα πάντα ήταν ένα καλό ντεμπούτο και θέλουμε να δούμε τι μπορεί να κάνει στο χώμα.»

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles