Μέχρι το 2027 στο καλεντάρι το Ράλι Ακρόπολις

Ράλι Ακρόπολις WRC

Μέχρι το 2027 θα είναι στο καλεντάρι του WRC το Ράλι Ακρόπολις, με την οργάνωση του αγώνα να ανακοινώνει τη νέα συμφωνία με τον Promoter του πρωταθλήματος. Νέες ημερομηνίες για τον εθνικό αγώνα, ο οποίος επιστρέφει στον Ιούνιο.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα κατά τη διάρκεια event για την φετινή εκδοχή του εθνικού μας αγώνα, έγινε η ανανέωση του συμβολαίου για παραμονή του Ράλι Ακρόπολις στο καλεντάρι του παγκοσμίου πρωταθλήματος για τρία ακόμη σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι θα συνεχίσει να αποτελεί μέρος του WRC μέχρι και το 2027.

Μάλιστα, στη νέα συμφωνία που επιτεύχθηκε με τον Promoter του πρωταθλήματος, ο αγώνας θα μεταφερθεί από τη θέση που έχει τα τέσσερα τελευταία χρόνια μετά την επιστροφή του, στα μέσα Σεπτέμβρη, στις παραδοσιακές του ημερομηνίες στα τέλη Ιουνίου, ακολουθώντας τους αγώνες σε Πορτογαλία και Σαρδηνία και παίρνοντας τη θέση που κατέχει το Rally Πολωνίας στο τωρινό πρόγραμμα.

Αυτό σημαίνει ότι στο διάστημα των επόμενων δώδεκα μηνών θα διεξαχθούν δύο εκδόσεις του Ακρόπολις, το οποίο θα συνεχίσει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Φυσικά, παρά τις ανακοινώσεις για το μέλλον του Ράλι Ακρόπολις, υπάρχουν ακόμη εξελίξεις για τον φετινό αγώνα καθώς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η περιοχή που θα γίνει η υπερειδική, η οποία φυσικά έχει αποφασιστεί από την οργάνωση του αγώνα κι αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι το φετινό Ράλι Ακρόπολις είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το τετραήμερο 5-8 Σεπτεμβρίου, με την υπερειδική να έχει αλλάξει θέση και θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου, αντί για την εκκίνηση του αγώνα, η οποία φέτος θα γίνει στην πόλη της Λαμίας, που αποτελεί σταθερά το κέντρο του αγώνα.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Rally Πολωνίας - 1η Μέρα: Με το δεξί Tanak και Hyundai

Next Article
Verstappen FP1

GP Αυστρίας - FP1: Έμεινε, επέστρεψε και βγήκε πρώτος ο Verstappen

Related Posts