Μετανιώνει το λάθος του στη μάχη με τον Lorenzo ο Rossi

Ο Valentino Rossi παραδέχτηκε πως το λάθος που έκανε στους τελευταίους γύρους του αγώνα στην Αραγονία στη μάχη με τον Jorge Lorenzo του κόστισε τη δεύτερη θέση.

Ο Rossi, ο οποίος προηγείτο για ένα διάστημα στο μέσον του αγώνα, πάλευε με τον Lorenzo για τη δεύτερη θέση με δύο γύρους να απομένουν, όταν σε μία στροφή άργησε να φρενάρει και βγήκε εκτός πίστας, μένοντας πολύ πίσω.

Αυτό επέτρεψε στον Ισπανό να διασφαλίσει την 2η θέση, ενώ ο Rossi έχασε πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του πρωταθκήματος, έχοντας πλέον διαφορά 52 βαθμών από τον Marc Marquez.

«Είναι κρίμα που έκανα αυτό το λάθος, ενώ έμεναν δύο γύροι,» δήλωσε ο Ιταλός. «Παλεύαμε με τον Lorenzo για τη δεύτερη θέση, αλλά έκανα ένα λάθος.

«Προσπαθήσαμε να έχουμε ένα set-up που θα έσωζε τα ελαστικά για το δεύτερο μέρος του αγώνα, αλλά δυστυχώς δεν λειτούργησε όπως περιμέναμε, είχα προβλήματα, και ο Jorge με κέρδισε, γιατί στο τέλος ήταν ταχύτερος.

«Όπως και να έχει, ήταν καλό που ανέβηκα στο βάθρο, πήρα τέσσερις λιγότερους βαθμούς από τον Jorge, αλλά είμαστε κοντά. Ήταν ένα καλό τριήμερο, όλα πήγαν καλά, προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, αλλά δεν δούλεψε.»

Παράλληλα, ο Rossi εξήγησε πως δεν μπορούσε να βρει απάντηση στο ρυθμό του Marquez, ενώ εντόπισε το πρόβλημα στην έλλειψη πρόσφυσης από το πίσω ελαστικό.

«Το εμπρός ελαστικό του Marquez δεν είχε διαφορές σε σύγκριση με το δικό μου,» είπε. «Με το πίσω ελαστικό ταλαιπωρηθήκαμε.

«Η Yamaha σπινιάρει περισσότερο το πίσω ελαστικό και το πιέζει αρκετά, αλλά καταφέραμε να έχουμε δύο μοτοσυκλέτες στο βάθρο, χωρίς το λάθος θα ήμουν τρία δευτερόλεπτα πίσω από τον Marquez.»

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Lorenzo - Με βοήθησε η πτώση στο ζέσταμα

Next Article

PhotoGP – GP Αραγονίας

Related Posts