Μετάβαση Wolff στην Aston Martin αναφέρουν γερμανικά ΜΜΕ

Ρεπορτάζ του γερμανικού Motorsport-Total αναφέρει πως ο Toto Wolff έχει ήδη αποφασίσει να μεταβεί στην Aston Martin το 2021, αποχωρώντας από τη Mercedes μετά από 8 σεζόν.

Η φιλική σχέση που συνδέει τους Toto Wolff και Lawrence Stroll δεν είναι μυστικό στα paddock.

Αυτή η σχέση θα μπορούσε να περάσει και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η Aston Martin επιστρέφει μετά από 6 δεκαετίες στη Formula 1, χάρη στον Stroll που θα μετονομάσει τη Racing Point για να ενισχύσει το θρυλικό βρετανικό brand.

Το ρεπορτάζ του Motosport-Total.com βασίζεται στο γεγονός πως το συμβόλαιο του Wolff με τη Mercedes λήγει με το τέλος του 2020, καθώς και στο ότι η κρίση που έχει επιφέρει ο κορονοϊός ίσως αναγκάσει τη Daimler να αναθεωρήσει τα πλάνα της σε σχέση με την εμπλοκή της στην F1.

Έπειτα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι σχέσεις Ole Kallenius και Wolff δεν είναι και οι καλύτερες. Ο νέος CEO της Daimler μοιάζει να ελέγχει περισσότερο τον Wolff, που είχε συνηθίσει στο στιλ διοίκησης του προηγούμενου διευθύνοντα συμβούλου, Dieter Zetsche, ο οποίος είχε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις κινήσεις του υφισταμένου του.

Μάλιστα, αν ο Wolff όντως μεταβεί στην Aston, θα γίνει και επενδυτής σε αυτήν, ενισχύοντας περαιτέρω την προσπάθεια των Βρετανών, που ήδη πάσχουν στον τομέα της ρευστότητας.

Ενδιαφέροντα σενάρια που -φυσικά- δε δύνανται να επιβεβαιωθούν ή να διαψευσθούν ακόμη – όχι όσο η Formula 1 ψάχνει λύση για τη φετινή χρονιά.

Διαβάστε επίσης:

F1: Σκέψεις για επέκταση του πρωταθλήματος ακόμα και ως τον Ιανουάριο του 2021

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

F1: Σκέψεις για επέκταση του πρωταθλήματος ακόμα και ως τον Ιανουάριο του 2021

Next Article

TotalRacing.gr F2 Series - Μόντσα: Αγώνας γεμάτος δράση, με νικητή τον Τσακνή

Related Posts