Μία επιπλέον MGU-K θα έχουν οι οδηγοί για την σεζόν του 2020

YAS MARINA CIRCUIT, UNITED ARAB EMIRATES – DECEMBER 03: Esteban Ocon, Renault R.S. 19 during the Abu Dhabi December Testing at Yas Marina Circuit on December 03, 2019 in Yas Marina Circuit, United Arab Emirates. (Photo by Jerry Andre / LAT Images)

Η FIA ενέκρινε την απόφαση να αυξηθούν στις τρεις οι διαθέσιμες MGU-K για το 2020, καθώς θα αυξηθεί κι ο αριθμός των Grand Prix.

Με την είσοδο τον νέων κανονισμών η FIA επέβαλε όριο στην χρήση μερών των μονάδων ισχύος για να περιορίσει το κόστος, αφού οι ομάδες δεν θα μπορούσαν να φέρουν νέα αναβαθμισμένα κομμάτια συνεχώς.

Οι κανονισμοί για το 2019 ανέφεραν ότι κάθε οδηγός μπορούσε να χρησιμοποιήσει 3 κινητήρες, turbo και MGU-H και δύο MGU-K και contol electonics και σύστημα αποθήκευσης ενέργειας.

Το 2020 θα υπάρχει το μεγαλύτερο καλεντάρι που έχει υπάρχει ποτέ στην ιστορία της F1, και η FIA ενέκρινε την απόφαση να αυξηθεί κατά μία μονάδα ο αριθμός των MGU-K για να μπορέσουν οι ομάδες να αντεπεξέλθουν στον τόσο μεγάλο αριθμό αγώνων.

Η MGU-K είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της μονάδας ισχύος, καθώς είναι το σύστημα που μετατρέπει την κινητική ενέργεια σε ηλεκτρική, δίνοντας επιπλέον 120kW ενέργειας.

Πηγή: motortsport.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
15
Shares
Previous Article

Πιθανή μετονομασία της Racing Point σε Aston Martin το 2021

Next Article

F1: Το Power Ranking του 2019

Related Posts