Μικρό πακέτο αναβαθμίσεων για τη Ferrari και στο Silverstone

Ο επικεφαλής της Ferrari, Mattia Binotto, αποκάλυψε πως η ομάδα του θα έχει μερικές ακόμη μικρές αναβαθμίσεις ενόψει του Βρετανικού GP, ενώ έσπευσε να ρίξει τις προσδοκίες για τον αγώνα, τονίζοντας το ιδιαίτερο της πίστας του Silverstone.

Αν και η Scuderia κατάφερε να πάρει τη νίκη εκεί πέρυσι με τον Sebastian Vettel να διαχειρίζεται άψογα τον αγώνα του, φέτος τα πράγματα αναμένονται διαφορετικά για την ιταλική ομάδα.

Έχοντας σαφές μειονέκτημα στις αργές καμπές και στις χαμηλές θερμοκρασίες, η SF90 δεν μοιάζει μονοθέσιο για νίκη στην Αγγλία, κάτι που διατράνωσε με τις δηλώσεις του και ο Binotto, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως η ομάδα έχει προγραμματίσει ορισμένες «μικρές αναβαθμίσεις», όπως έκανε και στους δύο προηγούμενους αγώνες:

«Το Silverstone είναι μία από τις πιο δύσκολες πίστες της χρονιάς, όντας μία μεγάλη δοκιμασία για το set-up και την ισορροπία του μονοθέσιου. Τα ελαστικά καταπονούνται αρκετά εδώ και η φθορά τους παίζει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα σου.

«Δεν περιμένουμε να ταιριάξει το μονοθέσιό μας στο Silverstone, αλλά σε κάθε αγώνα έχουμε δει τις ισορροπίες να αλλάζουν, πολλές φορές αναπάντεχα. 

«Για το Βρετανικό Grand Prix φέρνουμε μερικές ακόμα μικρές αλλαγές στα αεροδυναμικά, καθώς συνεχίζουμε να εξελίσσουμε το αυτοκίνητο.

«Αυτό το Σ/Κ θα είναι και μία ευκαιρία να κατανοήσουμε καλύτερα όλες τις αλλαγές που κάναμε πρόσφατα, που μας βοήθησαν να κλείσουμε τη διαφορά από τους ανταγωνιστές μας σε συγκεκριμένες πίστες.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

F1 2019: Power Ranking (Μέρος 2ο)

Next Article

Onboard με τον Antonio Giovinazzi στο Goodwood Festival of Speed [video]

Related Posts