Τη μοτοσυκλέτα του 2020 θα δοκιμάσει η Yamaha στο Brno

Η Yamaha θα φέρει την M1 του 2020 στις δοκιμές του Brno τον Αύγουστο, αλλά και του Misano τον Σεπτέμβριο, σε μία προσπάθεια να βρει από νωρίς λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Στις 5 Αυγούστου, στο τεστ μετά τον αγώνα στο Brno, τόσο ο Valentino Rossi, όσο και ο Maverick Vinales θα δοκιμάσουν την M1 της νέας σεζόν (έστω σε πρωτόλεια μορφή).

Σε μία αρκετά ιδιαίτερη χρονιά για την ιαπωνική ομάδα, το γεγονός ότι θα μπορέσει να έχει την μοτοσυκλετά του 2020 είναι μία θετική εξέλιξη, όπως τόνισε και ο team manager, Massimo Meregalli:

«Έχουμε πάρει τη σωστή κατεύθυνση. Στην προσπάθεια να κάνουμε πιο ομαλή την οδήγηση, έπρεπε να θυσιάσουμε ιπποδύναμη. Αυτό το τίμημα πληρώνουμε τώρα, ειδικά στις πιο γρήγορες πίστες. Αλλά έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε. Τώρα έχουμε επικεντρωθεί στο να βελτιώσουμε την επιτάχυνση, γιατί θέλουμε να μειώσουμε τη διαφορά σε τελική ταχύτητα.

«Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, και ακόμα κι αν πέρυσι δε φάνηκε παρά μόνο στους τελευταίους 5 αγώνες, δε σταματήσαμε ποτέ να εργαζόμαστε. Πάντα δουλεύουμε. Τώρα μπορώ να δω πως κάτι άλλαξε στην Ιαπωνία, το γεγονός ότι στο Brno και στο Misano θα δοκιμάσουμε τη νέα μοτοσυκλέτα, είναι καλό σημάδι.»

Πηγή: motogp.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
20
Shares
Previous Article

ΕΡΕΥΝΑ: Τι θα θέλατε να βλέπετε από το TotalRacing.gr

Next Article

Παραμένει το Silverstone στο πρόγραμμα της F1 ως το 2024

Related Posts