Ο Dani Sordo βρίσκεται πολύ κοντά σε ανανέωση του συμβολαίου του με την Hyundai, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και ο Andrea Adamo θέλει να παραμείνει στην κορεάτικη ομάδα.

Ο Sordo βρίσκεται στην ομάδα της Hyundai από το 2014, όταν και επέστρεψε στο WRC η Κορεατική ομάδα, και όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει εκεί για 7 συνεχή χρονιά.

Φέτος ο Ισπανός κάνει part time συμμετοχές, και έχει καταφέρει να δώσει αρκετούς βαθμού για το πρωτάθλημα κατασκευαστών, και είναι και ο μόνος που έχει πάρει νίκη πέρα από τους τρεις διεκδικητές του τίτλου.

«Είμαι πολύ κοντά με την Hyundai. Για μένα έχει κλείσει γιατί νιώθω αρκετά καλά με τους ανθρώπους, με σέβονται αρκετά, και με υπολογίζουν στα πάντα,» δήλωσε ο οδηγός.

«Είμαι χαρούμενος με τον Andrea Adamo [επικεφαλής της Hyundai], όλα τα λέμε κατά πρόσωπο.»

Ο Sordo αρνήθηκε, μάλιστα, και τις φήμες που τον ήθελαν να πηγαίνει στην Toyota: «Αν ο Tommi [Makinen] με θέλει πραγματικά τότε θα πρέπει να μου μιλήσει. Ο Adamo ήρθε και μου είπε ότι με θέλει.

«Είναι φυσιολογικό, αν θέλω κάτι από σένα να στο ζητήσω – έτσι γίνεται κανονικά. Δεν με ενδιαφέρει, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Tommi – είναι καλός, αλλά ποτέ δεν είχα συζητήσει κατ’ ιδίαν μαζί του.»

Όταν ο Adamo ρωτήθηκε για το πόσο πιθανό είναι να παραμείνει ο Sordo στην Hyundai, απάντησε: «Ας το πιάσουμε από την άλλη μεριά – δεν βλέπω κάποιον καλύτερο.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνει στην ομάδα επειδή δεν υπάρχουν εναλλακτικές, δεν θέλω να γίνει παρεξήγηση. Τον διάλεξα γιατί χτίζει την ομάδα, είναι αξιόπιστος, έχει καλή διάθεση και όταν υπάρχει πρόβλημα δεν σηκώνει τα δάχτυλο. 

«Όταν έχει κάτι να πει έρχεται και το λέει σε μένα – δεν κάνει σόου μέσα στον κόσμο. Για αυτό λέω ότι δεν βλέπω κάποιον καλύτερο,» πρόσθεσε ο Adamo.

Ο Sebastien Loeb έχει συμβόλαιο και για το 2020, και θα κάνει 6 αγώνες όπως και φέτος. Αυτό σημαίνει ότι και o Dani Sordo θα έχει παρόμοιο πρόγραμμα, κάτι που του αρέσει.

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles