Να πληγώσει τον ανταγωνισμό θέλει ο Hamilton

Ο Lewis Hamilton δεν θα κάνει ψυχολογικό πόλεμο στους αντιπάλου του, καθώς τους θέλει να αποδώσουν στο μέγιστο ώστε η ήττα τους να τους «πονέσει» περισσότερο.

Ο οδηγός της Mercedes θέλει να κερδίσει τους αντιπάλους του σε μία καθαρή μάχη, χωρίς να υπάρξουν ψυχολογικά παιχνίδια, διότι με αυτόν τον τρόπο αν καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα θα τους κάνει να «πονέσουν» περισσότερο για την ήττα τους.

«Δεν κάνω ποτέ ψυχολογικό πόλεμο. Δεν το έκανα και δεν θα το κάνω,» δήλωσε ο Βρετανός όταν ρωτήθηκε για το αν η μάχη του με τον Sebastian Vettel θα εξελιχθεί έτσι μετά τις συγκρούσεις που είχαν εντός πίστας.

«Ο ψυχολογικός μου πόλεμος είναι ότι πάω με καλή φυσική κατάσταση και έτοιμος και πάω για να νικήσω, και όλοι ξέρουν πως είμαι καλός σε αυτό.

«Δεν νομίζω οι καλύτεροι αθλητές να θέλουν να αποσυντονίσουν τους υπόλοιπους ώστε να μην αποδώσουν τα μέγιστα. Θέλουν να αποδίδουν στο μέγιστο ώστε να αποδείξουν ότι είναι καλύτεροι από αυτούς.

«Το να νικάς κάποιος όταν είναι αδύναμος δεν σημαίνει ότι είσαι ο καλύτερος. Αν πιστεύεις ότι είσαι ο καλύτερος επειδή νίκησε κάποιον όταν ήταν αδύναμος, είναι το χειρότερο.

«Θέλω να τους νικήσω στα καλύτερα τους, όταν έχουν την καλύτερη φυσική κατάσταση, γιατί τότε θα τους πονέσει πιο πολύ. Και αυτό μου αρέσει.»

Πηγή: Motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm

Το motorsport είναι η αρρώστια μου. Σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων και γράφω στο totalracing.gr.